Avesta kommun

Projekteringsingenjör till Teknisk Service

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

 

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. Vi ska bli 25000 invånare och ha ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid vill du vara med?

 

Behovet att bygga ut infrastrukturen har ökat och samtidigt behöver många befintliga miljöer utvecklas. Det betyder att vi är mitt uppe i ett spännande skede med många utmanande projekt. Därför växlar vi upp nu och söker till Teknisk service en Projekteringsingenjör. Avdelningen består i nuläget av 10 medarbetare med olika kompetenser och ansvarsområden inom det kommunaltekniska området. Inom kort ska vi bli fler.

 

 

Arbetsuppgifter

Som Projekteringsingenjör på Avesta kommun kommer du få ett stort ansvar vid framtagning och utveckling av framför allt gator, vägar och gång/cykelvägar, men även parker och grönytor. Du blir delaktig i den strategiska planeringen där du tillsammans med arbetsgruppen ser över kommunens framtida utformning inom nämnda områden.

 

Du kommer även att genomföra projekteringar där du bland annat tar fram arbetshandlingar, mass- och materialspecifikationer, samt genomför kostnadsberäkningar för ny- och ombyggnader av infrastruktur. Utöver det kommer du även att vid behov få arbeta med övriga frågor som vi handlägger inom vår verksamhet, det kan bland annat ingå att utreda och kommunicera medborgarförslag med medborgare, kollegor, politiker samt berörda myndigheter.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lyhörd, smidig och bra på att arbeta tillsammans med andra. Du är prestigelös och kan vara flexibel när så krävs. Du är en person som tar ansvar för att driva, organisera och strukturera arbetet på ett effektivt vis.

 

Du som söker har en för tjänsten relevant utbildning. Du kan vara nyutexaminerad eller i slutfasen av din utbildning. Du är en van användare av CAD-program. Om du har erfarenhet av kostnadsberäkningar samt framtagning av arbetshandlingar ses det som meriterande.

 

B-körkort krävs för tjänsten. Tidigare erfarenhet av att arbeta i en kommunalteknisk verksamhet är meriterande

 

Ingen erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Referensnummer: C33964/2019

 

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2020-01-26

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Vägingenjör

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Läs mer

http://www.avesta.se

 

Kontakt

Mikael Jansson

Resultatenhetschef

0226-64 50 39

mikael.jansson@avesta.se

 

Kontakt

Jenny Lyxell

HR-konsult/Rekryterare

0226-64 56 89

jenny.lyxell@avesta.se

 

Facklig företrädare

Kontaktuppgifter till din fackliga representant se:

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 januari . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 20 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Projekteringsingenjör till Teknisk Service