Avesta kommun

Pooltjänst förskolorna Blåkullen och Prästkragen

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också vilja och mod, handlingskraft och framtidstro. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

Nu söker vi en pooltjänst till Blåkullen som är en förskoleby som byggs upp utifrån ett nationellt koncept där fokus ligger på en anpassad och hållbar miljö för barnen. Vi har nya funktionella lokaler och en kreativ och genomtänkt utemiljö.

 

På Blåkullen arbetar vi med mindre barngrupper och använder de natursköna gårdarna och den närliggande skogen för att främja barnens lek, utforskande och lärande. Vi arbetar aktivt med ICDP/vägledande samspel och lågaffektivt bemötande.

 

Blåkullen erbjuder den lilla verksamhetens fördelar i kombination med det stora sammanhangets möjligheter. Är du nyfiken, ser fördelar med att samarbeta och ta del av varandras kompetenser. Välkommen till vårt team!

 

Arbetsuppgifter

Som pooltjänst har du en placering inom ett förskoleområde och arbetar vid ordinarie personals frånvaro samt stärker upp bemanningen utifrån behov.

 

Du har ett grundschema att utgå ifrån, men vid personals frånvaro kommer poolens grundschema att kunna justeras tillfälligt. Dock inom ramen för en 40 h arbetsvecka. Du bör därför vara flexibel och kunna ställa om snabbt till andra arbetstider än ditt grundschema.

 

Du kommer att arbeta nära barnen och följa den redan planerade verksamheten på aktuell avdelning. Arbetet kan innebära att du är på flera avdelningar under en och samma dag beroende på behov.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som drivs av att tillsammans med dina kollegor skapa förutsättningar för ett lärande där barn i delaktighet får utvecklas och tillägna sig nya kunskaper utifrån sina förutsättningar och förmågor.

 

Du har en mycket god samarbetsförmåga, är självgående och tar ansvar för den uppgift som du har i förskolans vikariepool. Du behöver vara flexibel med dina arbetstider eftersom du kommer att vara med och öppna och stänga på förskolan.

 

Vi söker dig som är lugn och uppmärksam i ditt bemötande. Du är varm och har en god förmåga att sätta dig in i andras perspektiv. Din nyfikenhet i kombination med en god pedagogisk förmåga gör att du är bra på att anpassa såväl bemötande som lärande. Du är en god vuxen förebild.

 

Du har:

• Minst barnskötarutbildning

• IT-kompetens för att kunna hantera digitala verktyg och system i det dagliga arbetet.

 

Det är meriterande om du har:

• Erfarenhet att arbeta inom förskoleverksamhet

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Tidsbegränsad till: 2023-12-31

Referensnummer: C134684/2023

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Vill du veta var vi finns?  Se arbetsplatsen på karta här.

 

Sista ansökningsdag

2023-06-04

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Lärare i förskola/Förskollärare

 

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Läs mer

http://www.avesta.se

 

Kontakt

Titti Juhlin

Rektor Avesta centrala förskoleområde 1

titti.juhlin@avesta.se

 

Facklig företrädare

Din fackliga representant

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 9 timmar sedan . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Pooltjänst förskolorna Blåkullen och Prästkragen