Skanska

Produktionschef Väg och anläggning - Stockholm

Lockas du av exploateringsprojekt och har kompetens inom mark och anläggning?

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Till ett av våra markdistrikt inom Väg och Anläggning Stockholm söker vi en erfaren produktionschef. Markdistrikt jobbar med interna samt externa projekt i Stockholmsområdet och har totalt 45 medarbetare. Det finns en stark känsla av engagemang och laganda i distriktet vilket har bidragit mycket till dess framgång.

Exempel på aktuella projekt är följande:

Barkarbystaden: Norra Europas största stadsutvecklingsområde och omfattar ca 24 000 lägenheter, 10 000 arbetsplatser, ny infrastruktur inklusive ny tunnelbanelinje med två stationer, lokaler för kommersiell och offentlig service mm. Den mest omfattande förvandlingen sker på Barkarbyfältet, där det tidigare flygfältet omvandlas till en helt ny stadsdel med ca 140 kvarter med tillhörande gatunät. Projektet genomförs som totalentreprenad i utökad samverkan och beräknas stå färdigt 2025.

Exploateringsarbeten i Sundbyberg: I Sundbyberg skall vi genomföra exploateringsarbeten för 5 nya bostadskvarter samt 1 kontorskvarter. Projektet innehåller mycket geotekniska utmaningar och samordning och genomförande av ledningar.

Norra Kristineberg: På Kungsholmen skall vi genomföra sanering, grundläggning, ledningsarbeten, grundberedning och betongarbeten för större kontorsprojekt.

Utöver dessa projekt har vi flera andra spännande projekt igång och i planeringsfasen och du har en unik möjlighet att sätta prägel och påverka produktionsarbete genom att vara med från början i något av dessa projekt. Vi söker dig med flerårig produktionserfarenhet som vill ta dig an rollen som Produktionschef.

Brinner du för produktion och ledarskap?

Som produktionschef på Skanska är du en nyckelperson för våra projekt. Du bygger och leder teamet på arbetsplatsen, ser till att allas kompetens tas tillvara och att dina medarbetare är motiverade och växer med sina uppgifter. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta ekonomiska och produktionstekniska mål nås och säkerställer också att inga arbetsplatsolyckor sker i projekten. Att bygga nätverk, arbeta i team och använda de arbetssätt och metoder som utvecklats inom Skanska är centralt i din roll.

Du är relationsorienterad och engagerad

Om du dessutom har byggteknisk utbildning och 6 – 10 års erfarenhet av produktionsledning inom mark och anläggning så är du den vi söker! Vi ser att du har ett stort intresse för produktion. Som person ser du möjligheter där andra ser problem, du är värderingsstyrd och driver verksamheten på ett ansvarsfullt och hållbart sätt.
Du är en ledare som trivs med att arbeta som ett lag på arbetsplatsen och har drivkraften att alltid vilja göra arbetet med bästa möjliga produktivitet och hög kvalitet.

Placering: Stockholm

Ansök redan idag

eller senast den 9 februari 2020 genom att registrera din ansökan via länken ”Sök jobb”. Vi rekryterar löpande. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Garpsäter, distriktschef: 010-448 71 59.

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Väg och anläggning - Stockholm