Avesta kommun

Karlfeldtgymnasiet söker yrkeslärare/instruktör till Fordon och koordinator till Industritekniska

Det är något speciellt med Avesta! 
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör det tillsammans – vill du vara med? 

Karlfeldtgymnasiet gör stora satsningar på elever i behov av särskilt stöd. Vi har speciallärare och specialpedagoger som driver vårt Studiero där elever ges möjlighet till särskilt stöd. Vi har också stödstugor i matematik, svenska och engelska. Alla elever ska synas och känna sig trygga och trivas på vår skola vilket genomförs genom ett bra och engagerat samarbete med elevhälsa, lärare och övrig personal. 

Skolan satsar på kombinationen idrott och studier. Vårt idrottsgymnasium tilltalar ungdomar i både ishockey och fotboll samt individuella idrotter och E-sport. Det centrala läget gör att det är gångavstånd till olika aktiviteter som ishall, fotbollsplan, skatepark eller simhall. 

Skolan har ca 800 elever och vi jobbar i programarbetslag som leds av en programutvecklare. Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats och söker dig som tycker om att jobba med ungdomar. Bli en av vår del av kompetenta personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet. 

Vill du bli en av oss? 
Välkommen med din ansökan. 

 

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att planera och bedriva pedagogiskt arbete i enlighet med gällande styrdokument. 

Dina arbetsuppgifter som yrkeslärare/instruktör består av undervisning 50% på gymnasieskolans Fordons- och transportprogram, inriktning transport. Du ingår i programmets ämneslag och har ansvar för planering och utveckling av verksamheten tillsammans med dina kollegor och biträdande rektor. 

Som koordinator 50% på Industritekniska programmet ansvarar du för elevernas APL, gymnasial lärling och kontakter med näringslivet. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har yrkeslärarutbildning eller kunskap och erfarenhet av arbete inom fordonssidan. Du har goda kunskaper om arbetsmoment gällande verkstadsindustrin. 

Du har en god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. 

Du kan också ta ansvar och initiativ för dina uppgifter på egen hand och sätter igång aktiviteter och uppnår resultat genom att strukturera ditt arbete. 

Som person är du utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang och har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer. Vi vill att du som lärare har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar och på så sätt anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.

Erfarenhet krävs

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: snarast, enligt överenskommelse. 

Rekryteringen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Referensnummer: C30180/2019

 

Sista ansökningsdag

2019-08-25

Arbetsplats

Avesta kommun

Kommun

Avesta

Yrkeskategori

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Mattias Öberg

Biträdande rektor

070-975 69 96

mattias.oberg@avesta.se

 

Facklig företrädare

Fackliga företrädare

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

Ansök nu 

Sista ansökningsdag : 25 augusti . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 6 augusti

Kategorier : Gymnasielärare i yrkesämnen Offentliga jobb Pedagogik Vuxenutbildningslärare Yrkeslärare


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Karlfeldtgymnasiet söker yrkeslärare/instruktör till Fordon och koordinator till Industritekniska