Skanska

Uthyrare Skanska Rental- Umeå

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet Skanska Rental hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Skanska Rental verkar inom hela Sverige.

Vi söker dig som ger kunderna det lilla extra

Det går bra för Skanska Rental, nu behöver vi förstärka oss ytterligare därför söker vi nu en uthyrare med placering i Umeå.

Trivs du i en varierande roll och är duktig på att ge en bra kundupplevelse? Din främsta uppgift är att förstå och lösa kundens behov och på så sätt göra oss till en värdeskapande leverantör. Rollen kommer att vara mycket bred och omfatta allt från långsiktig utveckling av vårt produktsortiment och inköp till praktiska uppgifter kring kundkontakt och orderhantering. Med ditt engagemang och positiva bemötande ser du till att kunderna bemöts med utmärkt service och rådgivning vid uthyrning av maskiner till olika bygg- och anläggningsprojekt. Du kommer att vara del av vårt positiva gäng där alla arbetar gemensamt mot uppsatta mål rörande kundnöjdhet och lönsamhet.

En stjärna på relationer som delar våra värderingar

För att trivas och bli framgångsrik i rollen vill vi att du har ett smittande engagemang och har en naturlig fallenhet för att bidra till att vårt positiva arbetsklimat stärks ytterligare. Vidare gillar du ordning och reda och sätter alltid kunden i främsta rummet. Du är driven och strävar efter att överträffa kundernas förväntan. Du ser ett självklart mervärde i att samarbeta och att skapa nätverk. Vidare tycker du om att ha många olika typer av arbetsuppgifter och går med glädje till ett arbete där varje dag skiljer sig från föregående.

Körkortsklass B är ett krav.

Du är en viktig förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar. Vi sätter stort värde i personlig lämplighet.

Vill du bidra till vår framgång? Ansök senast 24 november

Vi ser fram emot din ansökan, sista ansökningsdag är den 24 november 2019 men vi utför löpande urval så tveka inte att söka!

Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Stefan Lundström på 010-4492637
Välkommen med din ansökan!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 november . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 8 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp Kundservice


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Uthyrare Skanska Rental- Umeå