Avesta kommun

Fritidspedagog - Lärare i fritidshem

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också vilja och mod, handlingskraft och framtidstro. Det är kraften från människorna som gör Avesta unikt. Tillsammans bygger vi Avestas framtid vill du vara med?

 

Karlbo skola är en liten F-6 skola där alla känner alla och där vi tillsammans arbetar kring våra elever. Skolan kännetecknas av rörelseprofil, där rörelse i olika former sker regelbundet.

 

Personalen är engagerad och måna om att tillsammans ha en rolig och utvecklande arbetsplats. Känner du att du vill arbeta här? Välkommen med din ansökan

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill jobba på en liten skola där alla känner alla och där vi tillsammans tar ansvar för att skapa goda lärmiljöer för våra elever.

 

Tillsammans med skolans övriga arbetslag och elevhälsoteamet arbetar vi för att ge värde och lärande åt hela barnets skoldag. Vi kombinerar den lilla skolans korta beslutsvägar, närhet och familjära stämning med tydliga rutiner och systematik för att det också ska vara lätt att göra rätt.

 

Som lärare mot fritidshem/fritidspedagog är du en viktig medarbetare i utformningen av fritidshemmets verksamhet. Du kommer att tillsammans med kollegor ansvara för fritidsverksamheten på Karlbo skola. Ni kommer gemensamt planera, genomföra och utvärdera undervisningen.

 

Vi lägger stort fokus vid elevernas hela skoldag, ett heldagslärande. Under skoltid kan arbetsuppgifter vara i klass, att arbeta med mindre grupper eller ha rastaktiviteter. Det kan även innebära att stötta elever med särskilda svårigheter.

 

Vi ser gärna att du har tankar och erfarenhet av att utveckla arbetet kring trygghet på raster där du kommer att ha en nyckelroll.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidspedagogexamen/examen lärare i fritidshem, med legitimation.

Du är tydlig och kommunikativ i både tal och skrift.

 

På Karlbo skola lägger vi stor vikt vid det pedagogiska ledarskapet. Vi söker dig som har förmåga att motivera och skapa engagemang samtidigt som du är en tydlig ledare.

 

Du är trygg i dig själv och genom ditt sätt att leda och organisera skapar du en trygg och lärorik skolmiljö. Vi är övertygade om att ordning, reda och tydlighet i kombination med lyhördhet och omtanke tar fram det bästa hos våra elever.

 

Vi söker dig med ett relationellt förhållningssätt till elever, god samarbetsförmåga med vårdnadshavare och kollegor samt ett öppet och flexibelt förhållningssätt. På den lilla skolan blir tillsammansarbetet en mycket viktig framgångsfaktor. Du är positiv och ser lösningar istället för hinder.

 

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2024-08-05

Referensnummer: A1299173/2024

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Sista ansökningsdag

2024-06-16

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Ylva Åkerberg

Rektor

0226645228

ylva.akerberg@avesta.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 juni . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 5 juni

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Fritidspedagog - Lärare i fritidshem