Jurek Bemanning

Sales Manager rekryteras till Investis Sweden

Om verksamheten

Investis är en specialist på digital företags- och investerarkommunikation. Vi kan leverera och hantera alla delar av ett börsnoterat bolags digitala kommunikation. Med expertis, teknik och service stödjer Investis sina kunder med allt på webben från digital strategi till fullt genomförande.

 

Investis Sweden AB ingår i Investis Ltd, ett internationellt kommunikations- och IR-företag som arbetar med cirka 2000 börsnoterade bolag i Europa och USA. Investis som grundades 2000, hjälper sina kunder med företagskommunikation genom företags- och IR webbplatser, sociala medier, appar och mobila lösningar, SEO, video och webcasting samt tjänster för online-rapportering. Koncernens 400 anställda finns på våra kontor i Göteborg, Helsingfors, London, New York och Indien. I Sverige och övriga Norden arbetar vi med över 200 stora och välkända noterade företag på de nordiska börserna.

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta med kvalificerad försäljning inom digital företagskommunikation i Sverige och övriga Norden. Rollen innebär att självständigt arbeta med försäljning till nya potentiella kunder, främst börsnoterade företag i Sverige och Norge. Du kommer även arbeta med utveckling av befintliga kunders tjänster innefattande analys och förslag på nya lösningar och tjänster. Rollen har ett övergripande strategiskt fokus som kräver ett analytiskt och undersökande försäljningsarbete. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

 

- Prospektering inkl. analys av potentiella uppdrag

- Löpande kunddialoger och kundmöten

- Utveckling av befintliga kunduppdrag

- Offerthantering och avtalsförhandling

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi samt erfarenhet från försäljning och/eller erfarenhet från rådgivning/konsultering inom företagskommunikation. Vi ser att du har ett stort digitalt intresse och har kunskaper inom webb och kommunikation. Vidare har du ett stort intresse och god kännedom om finansbranschen. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

 

Vi ser att du är utåtriktad och har ett sinne för utveckling av kontakter/relationer med andra människor/företag. Som person är du självgående, initiativrik och har en förmåga att lyssna och analysera kundens behov. Vi tror även att du har en stor förmåga att komma i mål samt är strukturerad, ordningsam och affärsmässig.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en roll med flera utvecklingsmöjligheter och på ett företag inom en inspirerande och dynamisk bransch. Kontoret är beläget i luftiga lokaler nära Fiskhamnen med fin utsikt över Göteborgs hamn.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Investis med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på karin.kvist@jurek.se alt. på tel, 0739-42 56 10

 

Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

 

 

Område:

Göteborg

Västra Götalands län

 

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Karin Kvist 

karin.kvist@jurek.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 april . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 20 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring Kommunikation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Sales Manager rekryteras till Investis Sweden