Avesta kommun

Enhetschef till Krylbo hemtjänst

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också vilja och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi vill växa och utvecklas för att få ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för att vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

Omsorgsförvaltning arbetar efter värdegrunden att alla människor vi möter har samma värde och är unika. Inom förvaltningen finns särskilda boenden, hemtjänst, LSS-verksamhet och socialpsykiatri. Här arbetar ca 500 medarbetare som dygnet runt finns till för våra målgrupper.

 

Vår verksamhet inom vård och omsorg består bland annat av olika hemtjänstområden där Krylbo hemtjänst är ett av dem. Vi söker nu en enhetschef till vår hemtjänstgrupp i Krylbo som vill arbeta för att stötta våra medarbetare för att dem på bästa sätt kan ta hand om våra vårdtagare. Är du redan en bra ledare, eller har potential att bli det, kan det här vara en tjänst för dig!

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetet som enhetschef inom hemtjänsten är omväxlande och dynamiskt. Du leder enheten mot uppsatta mål med ansvar för ekonomi, personal, arbetsmiljö och verksamhetskvalitet. Du har ett nära ledarskap och stödjer dina medarbetare i vardagen. Du håller även i välkomstsamtal och har brukar- och anhörigkontakter.

 

Hos oss finns en bra struktur för intern samverkan. I vår chefsgrupp, som träffas regelbundet, finns såväl relativt nya enhetschefer som de med lång erfarenhet inom området. Vi uppskattar att nya tankar och idéer förenas med erfarenhetsbaserad kunskap. I rollen som enhetschef deltar du aktivt i resultatenhetens ledningsgrupp och bidrar i kvalitets- och utvecklingsarbetet.

 

Gruppen består av undersköterskor, vårdbiträden, en enhetsadministratör och enhetschef. Krylbo hemstjänstgrupp som huserar i Krylbo stations lokaler har idag ca 35 medarbetare. Vårdtagarna bor i Krylbo med omnejd samt i yttre området.

 

 

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser. Vi söker dig som är trygg i dig själv och är, eller har potential att bli, en riktigt bra ledare. Ditt ledarskap präglas av ett lösningsfokuserat förhållningssätt och förmåga att motivera, skapa engagemang och få medarbetarna att växa. Som enhetschef är det viktigt att du har ett intresse och en förståelse för arbetsmiljöns betydelse för såväl trivsel som resultat.

 

Du har stora kontaktytor och det är därför viktigt att du är kommunikativ och har förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Vi ser att ordning och reda i kombination med öppenhet och omtanke tar fram det bästa hos våra medarbetare och att det därmed också är det bästa för verksamheten. Du har såklart god uppbackning och stöd av såväl leding som kollegor, men det är ändå av största vikt att du är självgående. Du planerar och organiserar arbetet på såväl kort som längre sikt men då det händer mycket i vardagen behöver du ha lätt för att organisera om och anpassa dig till ändrade omständigheter.

 

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom området och kunskap om omvårdnad/hemtjänst. För tjänsten krävs att du har körkort, goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt goda IT-kunskaper. Digitala lösningar är naturligt för dig och du tar dig an nya program och system som en del av din arbetsvardag. Vi tror att ditt intresse för digital utveckling inom välfärdssektorn kommer vara värdefullt idag och inför framtiden.

 

Det är meriterande om du har

• Chefserfarenhet

• Arbetat inom äldreomsorg, gärna inom hemtjänst

• Arbetat i politiskt styrd organisation

• Erfarenhet nyttjandegradsystem eller liknande

• Erfarenhet av ekonomisk uppföljning/budgetarbete

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Referensnummer: C85455/2022

 

 

Övrigt

Förmåner

Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme och friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2022-05-22

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Områdeschef, hemtjänst

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Läs mer

http://www.avesta.se

 

Kontakt

Anna Nurmilehto

Resultatenhetschef

0226-64 58 59

anna.nurmilehto@avesta.se

 

Kontakt

Isabella Söderström

HR-Konsult

0226- 64 56 52

 

Facklig företrädare

Fackliga kontakter se:

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 maj . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 9 maj

Kategorier : Chef & Ledning Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Enhetschef till Krylbo hemtjänst