Boliden

IT-tekniker med EQ

Vill du supporta framtiden för kommande generationer? Vi söker dig som vill koppla upp dig med oss, hjälpa våra användare och bidra till att utveckla vår IT-miljö. 

 

Ditt uppdrag 

Med oss är du en del av ett internationellt sammanhang i en kreativ och värdeskapande miljö. Vi är en handfull IT-specialister dedikerade till att förstå behoven hos våra användare i Bolidenområdet. Vi bygger relationer genom att lyssna in, hitta och underhålla moderna och säkra IT-lösningar. Vi jobbar med Windows, olika molnlösningar, standard- och verksamhetsspecifika system och applikationer, Android-enheter och annan kontors- och konferensutrustning. Vår arbetsplats är kontoret i Boliden och du arbetar härifrån och på sajt. Som en del av en IT-organisation arbetar vi strukturerat med små och stora frågor och har möjlighet att vara med och utveckla vår gemensamma IT-miljö. Det här är ett roligt och varierat uppdrag som ofta ger mycket uppskattning tillbaka! 

 

Dina kompetenser 

Vi ser fram emot att få jobba med dig som bygger varma relationer, som kommunicerar och samarbetar bra med andra på svenska och engelska. Som kan sätta dig in i andras situationer och med kunskap om IT kan förstå vad som behövs och hitta en väg dit. Med gymnasiekompetens och körkort kan du vara allt från ny i arbetslivet till vidareutbildad och erfaren inom IT. Det viktiga är att du har intresse och talang för IT och människor och en vilja att hjälpa till och utvecklas. 

 

Vill du veta mer? 

Kontakta gärna mig som rekryterande chef Sune Renström på 0910-70 59 26 eller sune.renstrom@boliden.com , jag uppskattar att du hör av dig! Facklig information lämnas av Andreas Mårtensson (Unionen) 070-541 83 93, Scott Gordon (SACO) 070-612 99 47 och Peter Markström (Ledarna) 0910-77 40 09. 

 

 

Välkommen att söka 

Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Jobba på Boliden till och med söndag 14 augusti 2022 och behandlar den enligt GDPR. Frågor om ansökan besvaras av vår Talent Acquisition Partner Terese Lindholm på 070-508 69 43 eller terese.lindholm@boliden.com.  

 

  

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : För 20 timmar sedan . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 12 juli

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb IT-tekniker med EQ