Avesta kommun

50 % Barnskötarvikarie till Blåkullen

Om arbetsplatsen

Vi är målmedvetna – Något fantastiskt händer nu i Avesta! 
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär i praktiken att du ska bygga relation med barnen genom att vara nära barnen på barnens nivå, sitta på golvet och leka med, vara ute, vara inne, matsituationer, blöjbyten och allmän hygien, vila, lyfta, bära. 
Du ska verka för att undervisningen ger varje barn möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor genom t ex spela spel, läsa sagor, arbeta med barns språkutveckling, rörelse, teknik, lekar. Arbetet innebär dagliga möten/kontakt med vårdnadshavare men även att genomföra inskolningar, utvecklingssamtal, föräldramöten och andra samverkansformer. Du ska ha erfarenhet och kunskap i data arbete såsom att skriva och dokumentera, spara och hämta dokument, söka information, arbeta med bildhantering och skriva i mallar. Du bör även kunna hämta och lagra information i olika system. 

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning 

Du är en person med personlig mognad, vilket innebär att du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, 
skiljer på det personliga och det professionella och kan förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen. 

Det är av stor vikt att du har samarbetsförmåga och arbetar bra med andra människor, vilket även innebär att du relaterar dig till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du kan även arbeta 
självständigt och har mod att agera efter din egen övertygelse. 

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

13 augusti eller enligt överenskommelse. Möjlighet till något utökad tjänstgöringsgrad kan uppkomma.

Tidsbegränsad till: 2018-12-31

Referensnummer: C19091/2018

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 maj . Arbetsort : Avesta

Kategorier : Offentliga jobb


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb 50 % Barnskötarvikarie till Blåkullen