Bahusia

Larmtekniker

Bahusia Personalförmedling AB

Göteborg

Installation/Drift/Underhåll

 

Sista ansökningsdatum

2022-02-14

 

Nu söker vi en Larmtekniker åt en kund i Göteborgsområdet!

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

Läs mer om oss på https://bahusia.se 

 

Om tjänsten

Som larmtekniker har du ett fritt och ansvarsfullt arbete där du kommer att arbeta med både installation och service av olika produkter och tjänster inom larm, kameraövervakning samt passagesystem, både för organisationer och privatpersoner. Du kommer arbeta både i team och självständigt. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därmed finns stora krav på kvalitet- och serviceinriktat arbete.

 

Din erfarenhet

Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning inom el, teknik, automation eller något hantverksyrke. Helst har du tidigare erfarenhet av liknande arbete såsom installation och driftsättning av olika el/teknik-produkter, alternativt arbetat som elektriker, snickare eller någon form av servicetekniker. Du bör också ha ett genuint intresse för teknik.

 

B-körkort är ett krav, samt flytande svenska i tal och skrift. Du skall också vara ostraffad och innan anställning görs en kontroll i belastningsregistret.

 

Din personlighet

Vi söker någon som kan arbeta självständigt och är bekväm med egna projekt/ansvarsområden. Utöver detta så bör du vara noggrann, serviceinriktad och gilla variationen av att dels arbeta självständigt, dels i team. Viktigt är din vilja och motivation att ständigt lära och utvecklade dig inom ditt arbete och som person är du också förtroendeingivande och relationsskapande.

 

Företaget erbjuder

• Stora utvecklingsmöjligheter då företaget har flera olika avdelningar som levererar olika integrerade helhetstjänster för fastigheter

• Kollektivavtal

• Möjlighet till förmånsbil

• Telefon

• Friskvårdbidrag

• Utbildningar

 

För mer information

Henrik Sellering, telefon 073 317 26 51

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 14 februari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Larmtekniker