Skanska

Träarbetare Skanska Hus Sydost - Kalmar

Skanska Hus Sydost skapar hem och arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Vi bygger nytt, bygger om allt från kontor och bostäder till sjukhus; alltid med kvalitet, miljö och nöjda kunder i fokus. Regionen består av fem distrikt och sträcker sig från Östergötland i norr till Blekinge i söder.

 

Nu har du chansen – Vi söker fler engagerade snickare till vår verksamhet i Kalmar!

Vi söker dig som vill arbeta i en omväxlande roll med olika projekt, nära kunderna i samarbete med våra underentreprenörer. Är du rätt person kan du få stor frihet och eget ansvar.

 

Du ska självklart ha goda kunskaper som träarbetare och vara trygg i din yrkesroll. Du behöver också ha förmåga att skapa och bibehålla bra relationer med kollegor, medarbetare och kunder.

För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en självklar förmåga till gott samarbete.

 

B-körkort och yrkesbevis är ett krav för att du ska kunna söka tjänsten.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Ansök senast den 18 december!

Skicka in din ansökan med CV och gärna ett personligt brev.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Lukas Bäckström på telefonnummer 0708-175952 eller lukas.backstrom@Skanska.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 18 december . Arbetsort : Kalmar . Publicerat : 7 november

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Träarbetare Skanska Hus Sydost - Kalmar