Boliden

Planerare/Beredare El avdelningen

till Renströmsgruvan

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Vill du jobba i ett företag med stark säkerhetskultur, bra värderingar och givande sociala kontakter? Är du intresserad av planering, beredning och underhåll av elanläggningar? Du är en lagspelare med hög grad av ansvarstagande och engagemang, då är detta en tjänst för dig! Vi söker en elplanerare/beredare till Renströmsgruvans anläggningar där du ansvarar för att bereda underhållsaktiviteter; avseende tid, material och personalresurser för elavdelningen. Vi erbjuder en självständig roll med omväxlande arbetsuppgifter.

 

Tjänsten innebär att planera och förbereda underhållsinsatser för mindre arbeten och underhållsstopp. Du förväntas bidra till elavdelnings utveckling och arbetssätt genom att vara en del av vårt kontinuerliga förbättringsarbete. I Renström samarbetar du med produktion och underhållsavdelningarna. I arbetsuppgifterna ingår också att ha kontakt med leverantörer av utrustning och entreprenörer. Arbetet är en tillsvidareanställning dagtid.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser att du minst har gymnasieutbildning med elteknisk inriktning och erfarenhet av elinstallationer. Meriterande är några års erfarenhet av att jobba som planerare/beredare i underhållssystem och verkstadsindustriarbete. Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav. För att lyckas i rollen behöver du ha en helhetssyn av verksamheten, en god struktur och vara analytisk. Du har god samarbetsförmåga, är självgående och tar ansvar för ditt arbete.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Chef Fasta anläggningar och El Fredrik Ekenstedt tfn 0910-77 4113 eller mail fredrik.ekenstedt@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, HR, tfn 0910-77 4095. 

 

Vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, sista ansökningsdag den 31 Maj 2020.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 800 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Renström . Publicerat : 6 maj

Kategorier : Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Planerare/Beredare El avdelningen