Jurek

Vi rekryterar ombudsman till Sveriges Yrkesmusikerförbund

Har du arbetsrättslig kompetens och är kulturintresserad? Vi rekryterar ny ombudsman till Sveriges Yrkesmusikerförbund.

 

Symf är ett TCO förbund som har cirka 1800 medlemmar och är ett fackförbund av musiker och för musiker. Vi organiserar framför allt instrumentalister och korister på våra konsert- och operahus.

 

Vi söker en självgående, initiativrik person med god pedagogisk och kommunikativ förmåga. En person med rik människokännedom inför kontakten med våra medlemmar.

 

Du kommer bland annat att hantera avtalsförhandlingar, tolkning och förmedling av information i kollektivavtalet, upphovsrättsliga frågor, utredningar, omplaceringsfrågor och uppsägningar, remisser på arbetsrättsområdet, pensionsfrågor osv. Allt för att du i din roll ska kunna ge medlemmarna den stöttning och rådgivning de behöver. Resor till våra avdelningar runtom i landet förekommer och även för att genomföra fackliga grundkurser.

 

För detta har du en bred arbetsrättslig kompetens med erfarenhet av förhandling och avtalsskrivning. I din roll jobbar du självständigt. Hos oss blir du därför i en liten organisation ensam arbetsrättslig ombudsman, och måste därför vara beredd att axla hela förhandlingsansvaret själv.

 

Den självständiga rollen innebär att du blir en central del i vårt utvecklings- och strategiska arbete med stora möjligheter för eget kreativt tänkande och inflytande.

 

Genom vårt starka nätverk bestående av branschens många aktörer finns det också goda möjligheter till ett bra erfarenhetsutbyte med TCO:s och PTK:s juridiska nätverk.

 

Meriterande är om du behärskar engelska i både tal och skrift eftersom EU:s lagtexter och instruktioner ofta är på engelska.

 

Det är ett plus om du är bekant med opera- och orkestervärlden och nödvändigt att du tycker att den är en viktig del i Sveriges samhällsbygge.

 

Symf kansli ligger på Kungsholmen. Här väntar tre erfarna och engagerade kollegor.

 

Tjänstens omfattning är 75-100%

Kollektivavtal: Unionens avtal tillämpas.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.

Vid frågor om rollen är du väldigt välkommen att kontakta ann-catrine.heidmark@jurek.se.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 januari

Kategorier : HR & Organisation Juridik Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Vi rekryterar ombudsman till Sveriges Yrkesmusikerförbund