Boliden

Arbetsledare Lastning & Transport

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare på Lastning och Bergtransport ska du företräda arbetsgivaren, leda och utveckla verksamheten samt medarbetarna. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning, samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete. Du har personal- och ledaransvar vilket bla innefattar planering av bemanning, målsamtal, kompetensutveckling
och rehabilitering .I befattningen ingår att ansvara för ledning av ett av fem skiftlag inom produktion samt medverka i planering och uppföljning. Som arbetsledare är du direkt underställd sektionschefen på lastning och transport. Arbetstiden är förlagd till kontinuerlig K3, med förmiddag, eftermiddag och natt.

Utbildning/Kvalifikationer

Du bör ha gymnasiekompetens och erfarenhet från arbete i gruva. Kunskap om gruvproduktion och erfarenhet av att planera produktionsflöden liksom erfarenhet från arbetsledning är meriterande. Vi söker dig med god personlig mognad, stark vilja att utvecklas och med ett stort intresse för människor och vår verksamhet. Som person förväntas du vara resultatorienterad, engagerad och ha förmåga att fatta beslut. I befattningen krävs mycket god kompetens i att kunna samarbeta med medarbetare i den egna organisationen och med övriga funktioner inom och utanför gruv-avdelningen. Du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska och har grundläggande datakunskaper. B-körkort är ett krav. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Mattias Nilsson Mäki 0970-72 95 81.

Facklig information

Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Peter Karlsson SACO tfn 0970-72 93 71.

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Kerstin Bergdahl 0970-72 96 70.

Sista ansökningsdatum är 3 mars 2019

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 3 mars . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Lastning & Transport