Skanska

Projektingenjör Väg och Anläggning inriktning Mark - Stockholm

Inom Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun i våra olika distrikt. Vi bygger hållbart för framtida generationer.

 

Vårt markdistrikt i Stockholm utför exploateringsarbeten med sin bas i de södra delarna, samt kabelarbeten för stam-och regionnät inom hela Stockholms län. Fokus för oss är att leverera bra projekt med nöjda kunder, där vår kompetens är helt avgörande.

 

Idag har distriktet två större entreprenader där projekten kommer pågå under flera år. Ett av projekten är ett nyligen vunnet kabelprojekt där vi bygger ut stamnätet i Södra Stockholm - ett projekt som hjälper oss i den gröna omställningen och samtidigt säkrar upp vårt framtida behov av el. Det andra projektet är en stor samverkansentreprenad inom mark- och exploatering kopplat till tunnelbaneutbygganden och utbyggnaden av Nacka Stad.

 

I vårt nyligen uppstartade kabelprojekt mellan Skanstull och Högdalen behöver vi nu bygga på med kompetens inom KMA och ekonomi och söker därför

 

 

Strukturerad projektingenjör med ekonomiintresse och stort engagemang!

Som projektingenjör arbetar du i projekten nära projektchefen, fungerar som ett stöd i produktionen och tillsammans med övriga medarbetare i projekten skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet.

 

I just den här rollen kommer du huvudsakligen att ha fokus på KMA och ekonomi, men även andra arbetsuppgifter förekommer, såsom:

 

• Kalkylarbete

• Projekt- och tidplanering

• Inköps- och logistikarbete

• Upprättande av projektspecifika avtal

• Ekonomistyrning och fakturahantering.

 

 

Du är en engagerad lagspelare som trivs nära produktionen

Du som kommer trivas i rollen som projektingenjör hos oss är en självgående och engagerad person med energi och drivkraft som gillar att ta ansvar. Du är prestigelös och arbetar lika gärna tillsammans med andra som på egen hand samt tycker om att ha en koordinerande roll med många olika uppgifter.

 

Viljan att utvecklas och ta för sig är stark hos dig, du är målinriktad och vill växa i din roll.

 

Du har också:

• Några års erfarenhet av liknande roll med fokus på ekonomi och KMA

• God IT-mognad och vana att arbeta i digitala verktyg

• Svenska flytande i tal och skrift samt god förståelse för engelska.

 

Någon form av högskoleutbildning med ingenjörs- eller ekonomiinriktning är meriterande.

 

 

Ansök senast 29 oktober – eller varför inte redan i dag!

Du söker genom att bifoga CV och ett personligt brev. Vi arbetar löpande med ansökningarna, så vänta inte med att söka.

 

Om du har frågor kring tjänsten så får du gärna kontakta rekryterande chef Andreas Thuresson på 010-448 77 91.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Väg och Anläggning inriktning Mark - Stockholm