Jurek

Supply Coordinator till CityMail

Har du tidigare erfarenhet från en inköpsavdelning och lockas av att vara en del av ett värderingsstyrt bolag som präglas av gemenskap och entreprenörsanda? Vill du arbeta i en bred roll med många kontaktytor, där din insats syns och gör skillnad? Då kan du vara den vi söker till rollen som Supply Coordinator till CityMail.

 

Arbetsbeskrivning
Som Supply Coordinator ansvarar du för att tillhandahålla material och utrustning till våra interna beställare. Du är operativt ansvarig för leverantörskontakter och för vårt inköpssystem Medius. Du är även övergripande ansvarig för CityMails interna materiallager och dess logistikflöde samt bollplank i frågor från organisationen gällande produkter och inköpsprocessen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på CityMails huvudkontor i Västberga, Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Administration, fakturahantering och upplägg av nya artiklar i Medius
  • Saldokontroll av befintliga artiklar
  • Optimering och inventering av internlagret
  • Kontaktperson mot leverantörer
  • Lägga beställningar till internlagret och förrådet
  • Övrig administrativ support

 

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en inköpsavdelning och en god förhandlingsvana. Du har goda systemkunskaper och har du tidigare arbetat i Medius inköpsmodul ser vi det som meriterande. Vidare har du en grundläggande förståelse för redovisning och bokföring. I rollen arbetar du främst på svenska vilket kräver att du kommunicerar obehindrat i tal och skrift.

Som person är du lösningsorienterad, strukturerad och prestigelös. Du tar gärna egna initiativ och är van att arbeta under eget ansvar med gott självledarskap. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs i en roll med många och olika kontaktytor. På Citymail arbetar vi värderingsstyrt där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar.

 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar CityMail med Jurek. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Angeliqa Haapanen på 
angeliqa.haapanen@jurek.se 

Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

 

Om verksamheten
CityMail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap eller vara. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag, och vi fortsätter att utmana marknaden. Tillsammans med våra samarbetspartners når vi ca 54% procent av Sveriges hushåll och företag med hjälp av drygt 1600 medarbetare och bolaget omsätter omkring en miljard kronor. Läs mer om oss på www.citymail.se 

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm, Västberga . Publicerat : 30 juni

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Supply Coordinator till CityMail