Jurek

Specialistområdeschef till Jurek Finance

Är du en positiv, modig och entusiasmerande ledare på jakt efter nästa utmaning? Har du en bakgrund inom Finance, ett starkt affärsfokus och en vilja att göra skillnad i en av världens roligaste branscher? Då kan du vara rätt person för vår fortsatta tillväxtresa!

 

 

Flerfaldiga Gasell-företaget Jurek söker en chef till specialistområdet Finance

Jurek Finance är experter på att rekrytera, kompetensutveckla och hyra ut specialister och talanger inom Bank & Insurance, AML, controlling och accounting. Efter 15 år i branschen är Jurek bland de ledande inom vår nisch och har ett av branschens största nätverk inom bank, finans och försäkring. Vi strävar dock efter ständig utveckling med fortsatt tillväxt och söker därför nu en duktig Specialistområdeschef som vill fortsätta detta arbete tillsammans med oss.

 

 

Vad blir ditt uppdrag?

I rollen som Specialistområdeschef Finance är ditt uppdrag att leda utvecklingen av specialistområdet och teamet med målet att ytterligare stärka vår position som thought leader på marknaden. Våra kunder och kandidater ställer allt högre krav på snabbhet, kvalitet, kunskap och innovation och vi söker dig som vill leda vår verksamhet mot morgondagens kund- och kandidatupplevelse. En upplevelse i världsklass!

 

Rollen innebär både strategiskt och operativt arbete i en verksamhet med högt tempo och stark tillväxt i fokus. Du ansvarar för befintligt team av rekryteringskonsulter, konsultchefer och researchers som vi även avser att växa, är ansiktet utåt för Finance och hanterar även egna rekryteringsprocesser. I rollen ingår också budget- och resultatansvar för området samt ansvar för affärsplan och marknadsaktiviteter. Du samarbetar tätt med övriga specialistområdeschefer och vårt interna sälj- och marknadsteam. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till bolagets COO.

 

 

Vem är du?

Vi söker en ledare med rätt personlighet, driv och inställning som vi tror kan bidra till specialistområdets fortsatta utveckling. Du har troligtvis en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande och erfarenhet från att arbeta som ledare – t.ex. i linjen som redovisningschef eller ekonomichef, eller som gruppchef/teamledare inom konsultbolag/revisionsbyrå/rekryteringsbolag. Har du tidigare erfarenhet från bolag inom HR Services ses det som meriterande, men är inget krav.

 

För att lyckas i rollen krävs det att du är en trygg ledare med en mycket god kommunikationsförmåga. Du har hög social kompetens och en naturlig förmåga att bygga förtroende. Du är prestigelös, närvarande samt affärsmässig och konsultativ. Du trivs som bäst när du får arbeta med människor, samtidigt som du har ett starkt intresse för affären. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har egen drivkraft och arbetar strukturerat. I kombination med det har du hög integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. . Dina höga ambitioner har gjort dig framgångsrik och du är sannolikt en erkänd visionär som får människor med dig i en vardag präglad av förändring.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en viktig ledarroll på ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag. Du blir en del av en fartfylld organisation med korta och snabba beslutsvägar och ett team som kännetecknas av stark entreprenörsanda, engagemang och höga ambitioner. Tjänsten är i placerad i våra trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.

 

Är du intresserad av att ta en dialog om tjänsten eller ha mer information, vänligen kontakta Head of growth Marie Svärd, marie.svard@jurek.se 076-0026907. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu förstärka vårt team med en chef till vårt specialistområde Finance.

 

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag ca 85 medarbetare internt och har 300 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

 

Sökord: Chef, Ledare, Specialistområde, Finance Konsultchef, Rekryteringskonsult, Rekrytering, Bemanning,

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 september

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Specialistområdeschef till Jurek Finance