Skanska

Projektingenjör Hus Norr - Östersund

Lockas du av byggbranschen och dess utmaningar? Är du dessutom en person som känner stort engagemang för det du tar dig an? Då tror vi att du verkligen skulle trivas hos oss på Skanska. Just nu finns en ledig tjänst som projektingenjör i Östersund. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

 

Skanskas husbyggnadsverksamhet i Region Norr har fokus på bostäder samt kommersiella fastigheter. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, handel, skolor och kontor med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Placeringsort Östersund.

 

Arbetsuppgifter

 

Som projektingenjör har du ett nära samarbete med produktionschefen för att ge projektet förutsättningar att skapa en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet. Ditt fokus kommer innefatta för inköp, projektekonomi, projektering, anbudsarbete och kvalitét, miljö och arbetsmiljö. Rollen innebär mycket kontakter med olika funktioner i projektet och du bygger nätverk och skapar goda relationer med leverantörer, underentreprenörer och våra kunder. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

 

Är du den vi söker?

 

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av entreprenadverksamhet, arbete med inköp och projektplanering kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men det är inget krav från vår sida.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

 

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

Intresserad?

 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2021-06-21.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Lindström på telefonnummer: 070–3924533.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Additional Information

• Location: Östersund, Jämtland, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 3 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Hus Norr - Östersund