Jurek Bemanning

Förtroendeingivande redovisningskonsult

Arbetar du idag som redovisningskonsult? Vill du utvecklas vidare med att ta ansvar över egna kunder samt på sikt bli auktoriserad? Trivs du i en rådgivande roll? Då kan du vara den vi söker!


Arbetsuppgifter:

Som redovisningskonsult har du ett ansvar för egna kunder men även ett gemensamt ansvar för dina kollegors kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara löpande redovisningar, månadsavstämningar, bankavstämningar, moms – och arbetsgivardeklarationer, bankbetalningar, balansavstämningar, månadsrapporter, månadsbokslut, årsbokslut och inkomstdeklarationer. Du kommer även vara rådgivande och fungera som ett bollplank till både kolleger och dina kunder.


Vem är du?

Vi söker dig som har en yrkesutbildning alternativt en universitetsutbildning inom ekonomi och redovisning. Du har även minst 2 års erfarenhet utav löpande redovisning samt månadsbokslut. Du har god förmåga att uttrycka dig på såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Har du arbetat i Fortnox är det meriterande.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och för att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som är strukturerad, ambitiös, samarbetsorienterad och analytisk. Det är viktigt att du har förmåga att arbeta enligt interna processer och följer lagstiftning där kvalitet och deadlines styr ditt arbete. Du har ett intresse för människor, förmåga att bygga långvariga relationer med kunder och du är förtroendeingivande. Vidare ser vi att du kan samarbeta med andra där du delar med dig av dina kunskaper.


Du erbjuds:

Detta är en spännande möjlighet för dig som brinner för redovisning och trivs i en konsultroll. Du har dessutom stora möjligheter att utvecklas. Du har ditt eget rum för att kunna arbeta ostört i lugn och ro. Företaget ligger i Malmö.


Din ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar kunden med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Bailey på telefonnummer 0707-91 39 80 alternativt via mail: mia.bailey@jurek.se.

Då urvalsprocessen sker löpande är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 
Sökord: redovisningskonsult, Accountant, Senior accountant, Financial accountant, Accounting specialist, senior redovisningsekonom, redovisningsspecialist, rådgivare, auktoriserad redovisningskonsult, bokslut, årsredovisning, senior redovisningskonsult

Område:

Malmö
Skåne län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Mia Bailey
040-6027642
mia.bailey@jurek.seAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 6 december

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Förtroendeingivande redovisningskonsult