Jurek

Sommarvikarie som avgiftshandläggare sökes!

Just nu söker vi dig som vill arbeta som avgiftshandläggare hos vår kund i Gävle. Är du noggrann, stresstålig och effektiv? Läs då gärna vidare!

 

 

Arbetsbeskrivning

Vår kund behöver förstärkning under sommarperioden – en medarbetare som i ett litet team ansvarar för att beräkna avgifter gällande omvårdnadsnämndens verksamheter. Arbetet som avgiftshandläggare är en tjänst där du ansvarar för avgiftshantering. Uppdraget innebär att på olika sätt inhämta information och underlag, bedöma utrymme, utreda och beräkna avgifter samt fatta beslut om avgiftens storlek utifrån gällande lagstiftning, riktlinjer och regelverk för att varje kund ska få rätt avgift. 

 

I arbetet som avgiftshandläggare arbetar du i verksamhetssystemen Treserva, Agresso och TES. Du kommer att svara på frågor gällande fakturor och avgiftsbeslut samt vara behjälplig vid eventuella överklagande av avgiftsbeslut. En viktig del av arbetsuppgifterna innebär service och kontakter med kunder/företrädare samt interna och externa samarbetspartners. Du kommer att ingå i en liten arbetsgrupp med erfarna handläggare.

 

 

Vem är du?

• Du har ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

• Du har bred erfarenhet och bakgrund som avgiftshandläggare inom kommunal verksamhet.

• Du behöver ha god erfarenhet av verksamhetssystemen Treserva, Agresso och TES.

 

Som person ska du vara noggrann, flexibel, effektiv och kunna tåla stress under arbetstoppar. Du har god förmåga att planera, strukturera och prioritera inom ditt arbete. 

 

Vi lägger stor vikt vid gott bemötande och personlig lämplighet.

 

 

Du erbjuds

Ett spännande konsultuppdrag med omfattning heltid med start omgående och löper till och med 2021-08-06. Placering i Gävle. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område: Gävle

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 26 april

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Sommarvikarie som avgiftshandläggare sökes!