Skanska

Lärare i Teknik/Konstruktion/Matematik till Skanskagymnasiet Växjö

Skanskagymnasiet grundades 2009 och ägs av Skanska Sverige AB.


På Skanskagymnasiet erbjuder vi Teknikprogrammet med inriktningen Samhällsbyggande och miljö. Från och med hösten 2011 erbjuds även ett fjärde år på Teknikprogrammet. Skanskagymnasiet har sedan starten bedrivit ett framgångsrikt fjärde tekniskt år. Bland annat för den höga kvaliteten och den nära kopplingen till arbetslivet och Skanska. Detta är något vi eftersträvar att fortsätta med. På Skanskagymnasiet ser vi goda relationer mellan elever och lärare som en grundläggande förutsättning för gynnsamma lärprocesser, en god kunskapsutveckling och för att varje elev skall kunna utveckla sin förmåga till självständigt tänkande och ökat ansvarstagande. Med eleven i fokus kopplar vi samman näringslivets krav på kunskap och arbetssätt samtidigt som vi förbereder våra elever för fortsatta studier på högskolan.

 

Om tjänsten
Vi söker dig som kan undervisa i alla eller några av ämnen Teknik, CAD, Konstruktion, Byggteknik och/eller Matematik, inom ramen för Teknikprogrammet. Tjänstens utformning och omfattning sker i dialog med dig, utifrån dina styrkor och din kompetens. Vi eftersträvar en verklighetsförankrad undervisning och vi vill ligga i framkant då det gäller pedagogik och teknisk utveckling. Vi har en holistisk syn kring eleven och du kommer att ha ett nära samarbete med övriga kollegor på programmet.

 

Din bakgrund

Du är behörig gymnasielärare eller har motsvarande kompetens från en teknisk utbildning. Du ska kunna förmedla och utveckla elevers kunskaper i dina ämnen. För att behålla hög kvalitet söker vi en medarbetare som har lätt att samarbeta, goda kunskaper och ett stort engagemang i arbetet med ungdomar. Du är en lyssnande och social person som har lätt för att samarbeta och föra arbetet framåt i grupper.

Ansök senast 19 juli
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100 %
Tillträde: 6/8 2020 eller enl. överenskommelse
Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk

Välkommen med din ansökan, personligt brev och meritförteckning.
Betyg och intyg lämnas vid en eventuell intervju.
Sista ansökningsdag: 2020-07-19
Rekryteringen och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Vid frågor om tjänsten kontakta:
Gabriela Rieger, Skolchef/Rektor
Tel: 010-449 37 08
Fackliga upplysningar:
Sandra Lagerstedt
Tel: 076- 780 32 12

 

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

  • Location: Växjö, Kronoberg, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 19 juli . Arbetsort : Växjö . Publicerat : 30 juni

Kategorier : Pedagogik Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Lärare i Teknik/Konstruktion/Matematik till Skanskagymnasiet Växjö