Skanska

Mättekniker Väg och Anläggning Väst - Halland

Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, stora framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör. Vår vision är att bygga ett bättre samhälle. Den visionen börjar med att erbjuda våra medarbetare en arbetsplats med breda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter i en gemenskap där vi är måna om varandra.
Det går bra för Väg och Anläggning i Väst! Vi arbetar med olika mark-, energi och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun och är glada och stolta över att vinna många av de mest intressanta projekten i Halland. Är det du som ska bidra till vår fortsatta framgång tillsammans med oss?


Vill du vara en viktig del av vår produktion som bygger Halland?

 

Du kommer att stötta ute på projekt och ha ett nära samarbete med våra duktiga produktionschefer. Som mättekniker jobbar du självständigt eller med kollegor ute i parallella projekt. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


• Inmätning av befintliga förhållanden

• Tolka bygghandlingar och skapa mätdata för utsättning och maskinstyrning

• Utsättning för utförande av arbetet samt granskning av bygghandlingar och inmätning av utfört arbete

• Redovisa inmätningar och skapa relationsunderlag

• Volymberäkning och mängdreglering
• Kontroll och underhåll av mätutrustning
• Säkerställa att arbetsmiljö- och kvalitetskrav uppfylls

• Vara ett stöd till produktionschefen
• Arbeta med maskinstyrning, GPS och traditionell utsättning


En lagspelare som är duktig på kvalitet och variation

 

Du bör ha teknisk utbildning och/eller minst ett par års erfarenhet av mätteknik inom väg- och anläggningsverksamhet. Körkort är ett krav eftersom resor i hela Halland förekommer i tjänsten.

Det är viktigt att du trivs att samarbeta och har ett positivt förhållningssätt. Vidare är du mycket kvalitetsmedveten, noggrann och har god förståelse för produktionens framdrift. Eftersom tjänsten kan innebära delaktighet i fler parallella projekt samtidigt är det viktigt att du är självständig, ansvarstagande och har ett strukturerat arbetssätt. Du bör ha grundläggande kunskaper i AutoCad.


Varför Skanska?

 

Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas inom organisationen. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande. Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika förmåner som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.

 

Vi är nyfikna på dig, ansök redan idag

 

Eller senast den 10 februari 2020 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken ovan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Nilsson, distriktschef 010-449 13 29.

 

Välkommen till Skanska!


Additional Information

  • Location: Halmstad, Halland, Sweden
  • Additional Locations: Varberg, Halland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 februari . Arbetsort : Halmstad . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mättekniker Väg och Anläggning Väst - Halland