Boliden

Mekaniker

till Renströmsgruvan

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av service och underhåll av samtliga fordon och gruvmaskiner. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetet bedrivs huvudsakligen i verkstaden under jord, men även reparationer ute på brytningsrummen förekommer. Skiftformen är K2, s.k. 7-7, vilket innebär förmiddag och eftermiddags arbete.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du ska ha minst gymnasial utbildning med fordonsteknisk inriktning. Det är meriterande om du har jobbat som lastbilsmekaniker, med erfarenhet av tunga maskiner. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp, där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. Körkort lägst klass B är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Craig Harris, 010 557 6802 craig.harris@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103. IF Metall Kristineberg 0910-70 5144. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Viktor Asplund, HR, 070-601 6918, Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 40 95.

 

Vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, sista ansökningsdag den 30 september 2020

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Renström . Publicerat : 31 augusti

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker