Boliden

Gruvmätare

till Kankbergsgruvan

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Kankbergsgruvan söker en gruvmätare, anställningsformen är tillsvidareanställning. Gruvmätarens huvudsakliga arbetsuppgifter består av att utföra detaljmätningar, stommätningar och utsättningar med Leica totalstation under jord. Mätningar med GPS ovan jord kan förekomma. För beräkningen och bearbetning av mätdata använder vi oss av Gemini och MicroStation men kommer att migrera över till Deswik inom kort. Förutom uppgifterna inom mätning så kommer du också en del av tiden arbeta med kvalitets- och produktionsuppföljning, delta i olika mötesforum samt arbeta med förbättringar.

 

Arbetstiden är förlagd på dagtid, stationeringsorten är Kankbergsgruvan, men resor mellan våra olika siter kan förekomma i tjänsten.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig med gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller motsvarande. Har du vidareutbildat dig på högskola inom berg eller innehar en mätteknisk utbildning är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av CAD-verktyg och har kännedom från något beräkningsprogram (Gemini eller motsvarande). Att vara behörig gruvmätare ses som meriterande samt att du ha kunskap om gruvproduktion.

 

Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift och har B-körkort.

 

Personen vi söker har en god personlig mognad, analytisk förmåga, ett noggrant och metodiskt arbetssätt samt god social förmåga.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Gruvplaneringschef Tina Zizek, 0910- 77 4542, tina.zizek@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av viktor Asplund, HR, 070-601 6918, Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 40 95.

 

Sista ansökningsdag är den 21 maj 2021, men Rekrytering kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 21 maj . Arbetsort : Kankberg . Publicerat : 28 april

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Gruvmätare