Boliden

Tekniker komponentreparationer- hållbarhet & service

Gällivare

JOB_006062

 

Tekniker till Komponentreparationer

 

Arbetsuppgifter

Vi söker tekniker till vår verkstad för mekaniskt underhåll av pumpar, växellådor, hydraulcylindrar och liknande. I arbetet ingår att genomföra mekaniskt arbete, tillståndskontroller bland annat ute på fält samt genomföra inspektioner, samt dokumentera detta. Vidare utförs felorsaksanalyser (ROA), ombesörja att de utrustningar/komponenter som inte åtgärdas i egen regi tas omhand av externa företag. I detta ingår bland annat kontakt och uppföljning av vad företagen har vidtagit för åtgärder för de olika utrustningar som skickats.

 

Du kommer även att deltaga aktivt i vårt driftssäkerhetsarbete med bland annat incident­rapportering och riskbedömningar. Vidare kommer du att tillsammans med verkstadschef vara behjälplig till att minimera störningar i vår process­utrustning. I arbetet ingår ansvar för att instruktioner och rutiner upp­rättas som stödjer den verksamhet som bedrivs.  

 

Arbetet är förlagt till skiftgång K2  

 

Utbildning/Erfarenhet     

Vi ser att du har en treårig teknisk utbildning med inriktning mot industri. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning samt relevant erfarenhet från underhålls- och repara­tions­arbete av pumpar, hydraulik, växellådor etc. Vidare är det meriterande att inneha kunskap inom mätning och analys av vibrationer, exempelvis att du har dokumenterade kunskaper av linjering av maskinelement, genomgått en SKF- kurs (eller motsvarande) för montage av lager och/eller innehar en utbildning inom hydraulik.

 

Vi söker dig som är engagerad, noggrann och strukturerad. Eftersom du till stor del kommer att vara självgående behöver du kunna ta initiativ och ha ett driv att vilja förbättra och utveckla ditt område. Du behöver vara analytiskt lagd för att kunna kartlägga fel och söka orsaker till dessa.

 

Kontakter med både externa och interna parter kommer vara en central del av ditt jobb så det är viktigt med god samarbetsförmåga, social förmåga och att samverkan är naturligt för dig. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska och har god datorvana.

 

B-körkort är ett krav.

 

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar och utövar ditt ledarskap i enlighet med dessa. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Verkstadschef Ingemar Lindberg tfn 0970 - 72 90 56

 

Facklig information

Simon Granström, Ledarna, tfn 070-228 58 23

Anders Karlsson, Unionen tfn 0970-72 90 69

Peter Karlsson, Sveriges ingenjörer, tfn 070-211 82 65

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR Ulrika Johansson Kauppi,tfn 070-508 21 76 eller ulrika.johanssonKauppi@ext.boliden.com

 

Sista ansökningsdag är den 13 december 2022

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 13 december . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 17 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Tekniker komponentreparationer- hållbarhet & service