Skanska

Kalkylchef Hus Syd - Malmö

Vill du vara med och utveckla kalkylgruppen inom Hus Syd till Sveriges i särklass mest professionella kalkylorganisation? Som kalkylchef har du möjlighet att göra det. Kalkylgruppens uppgift är att erbjuda specialiserade kalkyltjänster inom anbuds- och projektekonomiarbetet. Kalkyl har genom sitt arbete en stor möjlighet att påverka lönsamheten samt kundnöjdheten i projekten. Det som kännetecknar oss är att vi har en stark koppling till ledorden effektivitet, ansvar och entreprenörskap.

 

Ditt uppdrag som kalkylchef

 

Som kalkylchef för Hus Syd är du ansvarig för en grupp kalkylingenjörer om ca 15 personer. Du har ett chefsansvar som bland annat innebär en långsiktig utveckling av gruppen och dess medarbetare. Ett av våra nyckelord inför framtiden är att vi ska ha de bästa medarbetarna för varje uppdrag.

 

Att säkerställa kundnytta för verksamheten är en viktig del i arbetet, vilket bland annat innebär att leda och fördela resurser på ett effektivt sätt samt vara delaktig i marknadsarbetet och tidiga skeden tillsammans med regionens distrikt- och projektchefer. Delaktighet och styrning av större anbudsarbeten kommer också utgöra en stor del av arbetet.

 

Du ansvarar också för att rapportera och följa upp enhetens arbete, dels genom regionen men du kommer också ingå i Skanska Sveriges kalkylchefsgrupp som hanterar frågor inom anbud och projektekonomi. Målet är att skapa ett gemensamt och effektivt arbetssätt med de bästa verktygen, som ständigt förbättras och utvecklas. Att skapa förutsättningar för att attrahera de bästa kalkylmedarbetarna är också högprioriterat.

  
Placeringsort är Malmö.

  
En värderingsstyrd och engagerad ledare

 

Du lever enligt Skanskas värderingar och brinner för att leda andra. Du är en trygg ledare som får dina medarbetare att trivas och nå sin fulla potential. Du inser att laget aldrig är bättre än den svagaste länken och det är viktigt för dig att se till att dina medarbetare är involverade och engagerade i verksamheten.

 

Som person är du noggrann, strukturerad och har förmåga att fatta beslut utifrån ett helhetsperspektiv samtidigt har du en vilja att ständigt utveckla verksamheten.  

 

Du har bred erfarenhet från projekt och vi ser det som meriterande om du har arbetat med inköpsarbete, kalkylarbete eller i en specialiserad roll. Du har erfarenhet från att leda medarbetare. Du har vana av att arbeta i enlighet med gemensamma arbetssätt samt är strukturerad och analytisk. Det är viktigt att du har en positiv inställning till samt erfarenhet av förändringsarbete och att du verkar aktivt för ökad öppenhet och ökad samverkan.

 

Branscherfarenhet? Ja, gärna men vi är minst lika nyfikna på dig som har erfarenhet från annan bransch men med motsvarande arbetsuppgifter.

 

Ansök idag eller senast 17 juni 2019.

  
Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

 

Har du några frågor? Kontakta rekryterande chef Mattias Lindbladh, 010-449 17 01.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 juni . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 16 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Inköp Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kalkylchef Hus Syd - Malmö