Skanska

Distriktschef Infra, Väg och anläggning norr – Umeå / Örnsköldsvik

Skanska Väg och anläggning vill vara vägledande och en förebild inom branschen vad gäller hållbarhet. Vi lägger stor vikt vid att utveckla våra medarbetare och ge dem de bästa förutsättningarna att förbättra vår lönsamhet och ha roligt på jobbet! Nöjda medarbetare leder till nöjda kunder.

 

Region norr består av distrikten Västernorrland/Jämtland, Västerbotten och Infra. Vi är ca 170 medarbetare i regionen och har en beräknad omsättning på ca 800 miljoner kronor.

 

Till distrikt Infra söker vi nu en driven och engagerad distriktschef som vill vara med och leda distriktet och regionen till fortsatt framgång!

 

Hållbart och säkert!

Som distriktschef är du ytterst ansvarig för att driva våra projekt i världsklass. Du säkerställer att vårt kund- och marknadsarbete ligger i ständigt fokus bl.a. genom att du och dina medarbetare arbetar nära våra kunder och samarbetspartners inom och utanför Skanska.

 

Tillsammans med din ledningsgrupp leder du distriktet, du ingår även i regionens ledningsgrupp. Affärsplanen, våra värderingar, vårt ledarskap och Skanskas samhällsengagemang är viktiga verktyg för dig.

 

Minst lika viktigt i ditt arbete som ledare är förmågan att entusiasmera, inkludera och engagera dina medarbetare genom ansvar och förtroende. I ditt personalansvar ingår även att attrahera, rekrytera och utveckla medarbetare.

 

Vi lägger vi stor vikt vid att du är en lagspelare och förebild som har mycket god förmåga att:

 • motivera och utveckla dina medarbetare
 • skapa framgångsrika team
 • bedriva lönsamma affärer
 • skapa engagemang för hållbar produktion och arbetsmiljö
 • bidra till samhällsutvecklingen

 

Det finns dessutom ett mycket nära samarbete med övriga delar av regionen. Som distriktschef ingår du i ledningsgruppen för region Väg och anläggning norr där du är en nyckelspelare i hela regionens strategiska arbete och utveckling.

 

Placeringsort kan vara Umeå eller Örnsköldsvik. Arbete och resor inom framförallt Västernorrland, Jämtland och Västerbotten ingår i tjänsten.

 

 

Du leder som du lär!

På samma sätt som du fokuserar på hållbarhet i projekt så ser du värdet i att leda på ett hållbart sätt med en tydlig förankring i dina och Skanskas värderingar samt värnar om en god etisk kompass. Du har ett stort engagemang och ser mångfald och inkludering som en självklarhet men även en förutsättning för framgång. Framför allt så jobbar du alltid säkert, eller inte alls.

 

Vi söker dig med flerårig ledarerfarenhet och med en bakgrund som civil- eller högskoleingenjör alternativt motsvarande erfarenhet.

 

Vidare är det viktigt att du har:

 • en stor förmåga att engagera och inspirera samt kommunicera med dina medarbetare
 • förmågan att individanpassa ditt ledarskap och även leda genom andra
 • ett genuint människointresse och god personkännedom
 • förmågan att samarbeta, se helheten samt fatta komplexa och snabba beslut
 • en hög energinivå, hög uthållighet och en positiv inställning
 • en personlig stabilitet, mognad och integritet

 

Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för din egen utveckling. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av nätverk, supportfunktioner och ledarskapsutveckling.

 

Ansök redan idag

eller senast 2022-08-20 genom att registrera ditt CV och personligt brev via nedanstående länk. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Ulrika Sandström: 010-448 97 61, eller Anneli Gabrielsson, rekryterare: 010-448 19 63.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

I samband med denna rekrytering genomförs en bakgrundskontroll i syfte att värna om Skanskas verksamhet, medarbetare och varumärke samt för att verifiera att de uppgifter du lämnar är korrekta. Bakgrundskontrollen genomförs av Skanskas samarbetspartner 2Secure, som får del av dina kontaktuppgifter och ditt CV. 2secure kommer inhämta ditt medgivande samt ge dig mer information om bakgrundskontrollen som dem genomför. För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling i samband med rekrytering och dina rättigheter, läs här.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Anneli Gabrielsson | Kontaktperson

 Skicka email

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 20 augusti . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Distriktschef Infra, Väg och anläggning norr – Umeå / Örnsköldsvik