Skanska

Kalkyl/anbud/entreprenadingenjör Region Stora Projekt Väst - Göteborg

Region Stora Projekt Väst genomför infrastrukturprojekt, såsom väg-, järnvägs- och broprojekt, samt andra komplicerade anläggningsprojekt. Trafikverket är en viktig kund, men regionen genomför även projekt åt andra kunder. Projekten är i regel stora med ordervärden 100 Mkr och 3 miljarder och betydelsefulla för vårt framtida samhälle.

 

Exempel på ett spännande och stort komplext anläggningsprojekt som vi bygger i Göteborg är Hisingsbron.

 

Vi söker dig som vill bli en nyckelperson för att vinna de största anläggningsprojekten.

 

Som kalkylingenjör hos oss är du med i tidiga skeden och skapar förutsättningarna för lönsamma och kvalitativa projekt. Det är genom din insats som Skanska kan bygga ett bättre samhälle.

 

Dina arbetsuppgifter innebär allt från tidiga kostnadsuppskattningar till detaljerade produktionskalkyler. Tillsammans med dina kollegor hittar du lösningar på tekniska utmaningar och ekonomiska förutsättningar. Vi använder oss av moderna hjälpmedel och digitala verktyg i arbetet med att vinna nya projekt. Du har mycket kontakter med kollegor, leverantörer, underentreprenörer och produktionspersonal.

 

Det finns också stora möjligheter att jobba helt eller delvis i våra projekt med kostnadsuppföljning och övriga kommersiella frågor. Vi jobbar i samverkan och i nära samarbete med våra kunder i projekten.

 

Du är affärsmässig och noggrann

 

Som person är du engagerad, ansvarstagande och målinriktad. Du ser både detaljer och helhet samt gillar problemlösning. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, analytisk och driven. Du har förmåga att utveckla och underhålla goda relationer samtidigt som du kan ställa krav och följa upp. Det är viktigt att du värdesätter ett bra samarbete i teamet och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt. Din sociala förmåga är viktig i relationen till både kunder och kollegor, och du är spindeln i nätet för att vinna våra projekt.

 

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet från arbetsuppgifter såsom kostnadskalkylering, anbudsarbete och/eller ekonomistyrning i projekt. Vi vill också att du har erfarenhet från anläggningsbranschen och har du jobbat med broar och betong är det plus i kanten. Du har förmodligen en akademisk utbildning.

 

Varför Skanska?

 

På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas. Hos oss finns en enorm samlad kunskap vilket ger dig stor möjlighet att bygga på din kompetens och skapa ett brett nätverk inom organisationen. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi ligger i framkant vad gäller grönt byggande och tillämpning av den senaste tekniken i våra projekt. Skanska är ett internationellt ledande företag inom projektutveckling och byggrelaterade tjänster. Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.

 

Låter detta som en utmaning som passar dig?


Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande så sök gärna tidigt, men sista ansökningsdag är den 18 augusti 2019.

 

För vidare frågor kontakta: Operativ chef Claes Svanström telefon: 010-448 43 61 eller HR-partner, Camilla Arnkil telefon: 010-448 41 20.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 8 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kalkyl/anbud/entreprenadingenjör Region Stora Projekt Väst - Göteborg