Jurek

Sampling Operations Coordinator till uppdrag i Sollentuna

Arbetsbeskrivning

I rollen som Sampling Operations Coordinator kommer du att ha ansvar för administration och logistik kring golvprover för kunden och samarbetspartners. Du blir den centrala punkten som koordinerar och administrerar provprocessen för att säkerställa en strukturerad hantering av produktprover. Dina huvudsakliga ansvarsområden innefattar att samordna behoven hos de fyra nordiska länderna när det gäller provtyper och kvantitet vid lansering av nya kollektioner. Du kommer även att vara ansvarig för hantering av provrelaterade fakturor och redovisning. Genom att vara den primära kontaktpersonen för provleverantörer kommer du att sköta kommunikationen samt hantera alla flöden i SAP som är kopplade till provleverantörerna. Detta innebär att du kommer att ha ansvar för orderinmatning, uppföljning, påfyllning av råvaror från fabriker för provproduktion hos leverantörerna samt faktureringsinmatning och uppföljning i deras interna faktureringssystem. Dessutom kommer du att vara involverad i budgetuppföljning, orderadministration samt skapande och uppföljning av fakturor.

 

Du kommer att vara den främsta kontaktpersonen för kundens provleverantörer, vilket ger dig möjlighet att bygga starka samarbeten och bibehålla högkvalitativ service. Som Sampling Operations Coordinator får du möjligheten att arbeta i en spännande och utvecklande roll på ett företag som ligger i framkant. Du kommer att ha stort eget ansvar och har möjligheten att utvecklas i ett internationellt bolag.

 

Kvalifikationer

• Erfarenhet av att arbeta i SAP

• Arbetslivserfarenhet i en liknande roll

• Har god datorvana med erfarenhet av BI-system

• Har goda kunskaper i Officepaketen, främst Excel

• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

 

Vem är du?

Vi söker dig som minst har en gymnasieexamen och erfarenhet av en liknande roll. Du trivs med och har flera års erfarenhet av administrativt arbete i en omväxlande och tempofylld vardag. I rollen som Sampling Operations Coordinator har du många nationella såväl internationella kontaktytor, vilket ställer krav på att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både på svenska och engelska. Vidare är du ansvarstagande, kundorienterad och har lätt för att skapa långsiktiga relationer. Du är trygg i dig själv och är lyhörd för andras behov samtidigt som du trivs i en självständig roll. Du anpassar dig i olika situationer och har ett lösningsorienterat synsätt. Ordning och reda faller sig naturligt för dig och som person är du prestigelös och flexibel i ditt arbete. För denna roll är attityd och inställning avgörande – där vi premierar en "can do"-attityd och önskar att du har ett positivt förhållningssätt. Vi tror att du är strukturerad, noggrann och en god kommunikatör som vågar komma med egna initiativ.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande tjänst med en internationell prägel där du kommer ha en viktig koordinerande funktion. Hos kunden får du möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor som drivs av utveckling och engagemang. Detta är ett konsultuppdrag om minst sex månader med start omgående. Du kommer att vara anställd hos oss på Jurek Talents AB. 

 

För frågor om tjänsten går det bra att kontakta ansvariga konsultchefer Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se eller Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@jurek.se

 

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Jurek Rekrytering & Bemanning

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

 

Alla aktuella tjänster/uppdrag – följ oss gärna på vår hemsida www.jurek.se och på LinkedIn.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Sampling Operations Coordinator till uppdrag i Sollentuna