Jurek Bemanning

Samarbetsvillig ekonomiassistent inom leverantörsreskontra sökes

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med stora volymer av leverantörsfakturor? Är du vidare en korrekt och effektiv person som talar flytande svenska och engelska? Då kan vi ha ett alldeles utmärkt uppdrag för dig hos vår kund inom fordonsbranschen. Du kommer att tillhöra ett team på 9 personer och rapportera till chefen inom leverantörsfakturering. Du kommer att sitta i härliga lokaler på Lindholmen i Göteborg. 

Det här är ett konsultuppdrag med start omgående som pågår i minst sex månader, med chans till förlängning. Arbetsbeskrivning

Som ekonomiassistent inom leverantörsfakturering kommer du att ingå i ett team med 9 glada och hjälpsamma kollegor. Arbetsgruppen präglas av en positiv och driven anda, och för samtliga på avdelningen är det viktigt att arbetet är roligt och berikande. Det här uppdraget passar dig som vill få en bättre förståelse för det finansiella flödet. Du kommer att arbeta i en tempofylld miljö och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta: 

• Ansvar för leverantörsskulder 
• Säkerställa kvalitet i redovisningen av leverantörsfakturor 
• Kontinuerlig kontakt med parter inom verksamheten 
• Undersökningsarbete kopplat till leverantörsfakturor


Du som söker

Vi söker dig som har: 
• Utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet förvärvat från arbetslivserfarenhet
• Ett stort ekonomiskt intresse och erfarenhet av liknande uppgifter 
• En förståelse för det finansiella flödet 

Det är meriterande om du har: 
• Erfarenhet av leverantörsskulder 
• Erfarenhet av att arbeta i SAP

Vi ser att du som söker har ett brinnande intresse för ekonomi samt en strävan efter att på längre sikt utvecklas tillsammans med vår kund. För att bli framgångsrik i rollen som ekonomiassistent ser vi att du är driven och nyfiken på att lära dig nya saker. Du är noggrann och arbetar gärna i ett högt tempo. Vidare är du kommunikativ och en lagspelare som älskar att arbeta tillsammans med andra människor. Du är korrekt, detaljfokuserad och strukturerad med en god förmåga att prioritera. 

Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska. 


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt, utvecklande och lärorikt arbete som ekonomiassistent. Du kommer att få möjlighet att lära dig mycket nytt inom ekonomi och få en ökad förståelse för det ekonomiska flödet. Du kommer arbeta på uppdrag hos vår kund inom fordonsbranschen som sitter i fräscha och härliga lokaler på Lindholmen i Göteborg. Uppdraget startar omgående och pågår i minst sex månader fram i tiden, med chans till förlängning. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin. Du når mig på: elin.gulin@jurek.se. Ansök på www.jurek.se


Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
 
 
Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Elin GulinAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Samarbetsvillig ekonomiassistent inom leverantörsreskontra sökes