Skanska

Grävmaskinist Skanska Schakt och Transport - Stockholm

Det händer mycket i Stockholm och vi söker dig som vill vara med och skapa Stockholms framtid! Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Den främsta tillgången hos oss är våra kompetenta medarbetare.

 

Till Skanska Schakt & Transport söker vi nu

 

Grävmaskinister som är vana att ta sig an utmanande anläggningsprojekt! 


Grävmaskinister är en nyckelkompetens i våra projekt, därför har vi satsat på Schakt & Transport som skall säkerställa att vi har de rätta maskinisterna för alla våra spännande projekt inom Väg och Anläggning i Stockholm. I den satsningen ingår både samarbete med utvalda maskinentreprenörer samt en del egna maskiner.

 

Vi tror på kontinuitet i våra projekt där du som maskinist är en självklar och betydelsefull aktör. Du är en viktig kugge i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. 

 

I våra projekt arbetar vi med stora maskiner och riskfyllda moment  - därför är det viktigt att du som individ är säkerhetsmedveten och känner ett ansvar för både dig själv och dina kollegor. Vi värderar säkerhet, god arbetsmiljö samt ordning och reda på våra arbetsplatser. 

 

Vi erbjuder dig ett varierat och stimulerande arbete med bra kamratskap och goda möjligheter till utveckling! 

Att arbeta effektivt och metodiskt är en självklarhet för dig! 

 
Vi söker dig som är professionell grävmaskinist i Stockholmsområdet. Du har en vilja och ett driv att arbeta med den senaste tekniken. Ett högt säkerhetstänk är givet för dig och du är en duktig problemlösare som är van att använda olika metoder.

 

Som person är du driven, självgående och mån om goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. Du är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad i ditt arbete. 

Vi förväntar oss att du har:

  • Yrkesbevis samt vana av att arbeta med maskinstyrning
  • Gymnasieutbildning med inriktning mot maskin/fordon alternativt bygg och anläggning. 

 

Ansök senast 31 augusti – eller varför inte redan i dag! 

Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Om du har några frågor får du gärna kontakta rekryterande chef Nicklas Ursin på 010-448 02 47.

 
Välkommen till Skanska! 

  

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Grävmaskinist Skanska Schakt och Transport - Stockholm