Boliden

Produktionstekniker

Gällivare

Full time

JOB_005638

 

Aitik söker

Produktionstekniker

Till Gruvavdelningen

 

Sektionen Gruvteknik ansvarar för brytningsplanering, gruvkartor, geologi samt teknik- och utvecklingsfrågor och arbetar i nära samarbete med andra avdelningar och sektioner. Sektionen är uppdelad i team inom Geologi, Gruvmätning, Borr- och sprängplanering, Gruvplanering, Produktionsstöd och Projekt.

 

Arbetsuppgifter

Som Produktionstekniker arbetar du med förbättrings och utvecklingsprojekt främst kopplat till gruvans maskinpark och produktionsnära projekt som tex hjälpmedel, tankstationer, vattenhästar mm. Du arbetar i nära samarbete med andra sektioner, arbetsledning, instruktörer, produktionspersonal, inköpsavdelning och har kontakt med leverantörer. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

 

I befattningen ingår bland annat att:

• Fånga upp och utreda verksamhetens behov av produktionsnära tekniska förbättringar

• Utarbeta tekniska lösningar i nära samarbete med andra

• Hålla i maskinmöten

• Kontinuerligt följa upp aktiviteter, förbättringar och projekt

• Genomföra uppföljning, rapporter och ta fram underlag för beslut

• Initiera inköp

• Leda projekt

• Andra förekommande uppgifter inom teknikutveckling i gruvindustri

 

 

Utbildning/erfarenhet       

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från arbete med maskintekniska frågor kopplat till tunga maskiner, produktionsnära erfarenhet från gruvindustri är meriterande. Du har relevant utbildning eller praktisk erfarenhet som bedöms likvärdig.

 

Som person är du öppen, resultatorienterad och kommunikativ. Du har en problemlösande inställning och en mycket god samarbetsförmåga. Du är självgående och driver egna projekt samt är öppen för att ta dig an nya utmaningar.

Arbetet förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska både i både tal och skrift. Körkort lägst klass B är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar vara grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Det är viktigt att du är en god förebild för övriga verksamheten när det kommer till företagets B-safe säkerhetskultur. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt for att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Driftledare Produktionsstöd Hannington Mwagalanyi tfn 070-2414941 eller Sektionschef Gruvteknik Åsa Bergstrand, tfn 070-2147832.

 

Facklig information

Simon Granström, Ledarna tfn 0970 - 72 9333, Anders Karlsson Unionen tfn 0970 – 72 92 69 och Ditte Möller Lasskogen, Sveriges Ingenjörer tfn +4670 220 0682

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en inkluderande arbetsplats och välkomnar alla sökande.

Din ansökan behandlas enligt GDPR och du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon via www.boliden.com >Karriär > Jobba på Boliden.

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Joakim Davidsson på 0970-72 90 28 eller joakim.davidsson@boliden.com

 

Sista ansökningsdag är den 30 september 2022

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske före sista ansökningsdag.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 26 augusti

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Produktionstekniker