Boliden

Back Office & Cash Management -medarbetare

Boliden Group Treasury består av backoffice /cash management, handlarbord och finansiering. Enheten har koncernövergripande ansvar för frågor inom cash management, likviditetsplanering, finansiering, trade finance, bankrelationer, riskhantering, handel med valutor, räntor och metaller mm. Group Treasury fungerar även som koncernens internbank och ett affärsstöd för koncernbolagen.

 

Vi söker nu en ny medarbetare till en tillsvidareanställning på huvudkontoret i Stockholm.

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå I ett team på sex medarbetare som du kommer ha ett nära samarbete och utbyte med.

 

Tillsammans med en kollega kommer du att ansvara för all affärsadministration av valuta-, ränte- och metallderivat samt koncernens cash management och kortsiktiga likviditetsplanering.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta;

-Avstämningar av affärer

-Finansiella betalningar

-Handel med företagscertifikat

-Likviditetsuppföljning och prognos

-Cash Management

-Projekt inom Backoffice/Cash Management

Rollen innebär dagliga kontakter med bl a handlarbordet, koncernbolag och svenska och utländska banker. 

 

Din roll blir viktigt för att bidra till att Treasury upprätthåller högkvalitativ service till dotterbolagen och andra avdelningar på huvudkontoret, alltid med målet att balansera koncernens kassalikviditet optimalt.

 

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker dig som är civilekonom med minst ett par års erfarenhet inom administration av ränte-/valutaaffärer och/eller cash management inom treasury/finansavdelning eller bank. Har du tidigare erfarenhet av CRM Finance Web är det meriterande. Då vi arbetar i en internationell miljö är goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift en förutsättning.

 

Som person är du analytisk, strukturerad och mycket noggrann. Du tar ansvar för ditt arbete och har förmågan att samarbeta i en öppen och prestigelös grupp. Det är en stor fördel om du är en god kommunikatör som trivs med att ge service och ha kontakt med andra.

 

Vi erbjuder en bred roll inom ett spännande område i ett framgångsrikt internationellt börsbolag

 

 

Information

I denna rekrytering samarbetar Boliden med SJR. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sara Borgeström +46 8 407 55 12.

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Andreas Mårtensson (Unionen) +46 910 77 42 39, Holger Rilinger (SACO) +46 910 70 57 59 eller Peter Markström (Ledarna) +46 910 77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Du söker tjänsten via länk.

 

Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 800 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

 

 

Ansök nu 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 december

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Back Office & Cash Management -medarbetare