Skanska

Inköpare glas- och metallfasad Inköp - Stockholm

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna, samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik.

 

Inköpare inom glas och fasader tillhör Portföljen Skal som ingår den centrala inköpsorganisationen för Skanskas verksamhetsgren hus. De är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, skolor och andra kommersiella byggnader.

 

Vill du vara med och påverka inköpen i våra stora projekt?

 

Som Inköpare arbetar du tillsammans med projekten och skapar lönsamma affärer - genom att vinna anbud och bli lönsammare i de projekt vi har. Din roll går ut på att leda upphandlingar och se till att projekten har rätt leverantörer som kan bidra med innovativa och kostnadseffektiva lösningar till rätt kvalitet. Inom ditt specialistområde glas och fasad är du operativ inköpare i projektens anbuds- och inköpsarbete.

 

Utöver detta ingår det också ett arbete med att utveckla nuvarande och nya leverantörer samt att strukturerat bidra till att ständigt förbättra processer och arbetsmetoder. Arbetet med att nå klimatneutralitet är också en viktig del av din vardag. Rollen innebär ett tätt samarbete med kategoriansvarig för fasad och gruppens övriga fyra kategoriinköpare.

 

I jobbet ingår till exempel:

  • driva och utveckla verksamheten.
  • etablera inköpsstrategier.
  • inköpsplanering för projektet.
  • kvalitetssäkra leveranser och leverantörer.
  • effektivisera kapitalflöden.
  • Se till att uppsatta mål nås. 

I portföljen har vi idag ca 12 inköpare inom olika kategorier såsom tak, ställning, dörrar, fönster med mera så det finns gott om kollegor att samverka med. Du är med och utvecklar vårt inköpsarbete och är en viktig del i att nå framgång i Skanskas projekt.

 

Din bakgrund

Vi söker dig med erfarenhet inom området glas- och metallfasad. För att lyckas i rollen behöver du god produktkännedom och kunskap om leverantörsmarknaden inom området. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av produktområdet och vill utveckla dig inom inköp. Det är meriterande om du har arbetat inom byggbranschen och har vana av att läsa ritningar.

 

Din utbildningsbakgrund är troligen tekniskt gymnasie-/ högskoleutbildning eller motsvarande. Ett krav är att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Som person kännetecknas du av din goda sociala och kommunikativa förmåga med ett starkt ansvarstagande, initiativrikedom och goda ledaregenskaper.

 

Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

 

Ansök redan idag men senast 22 augusti

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 22 augusti. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Portföljchef Skal, Dennis Eriksson på tel: 010-449 04 97 alt via epost: dennis.eriksson@skanska.se

 

Välkommen med din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Linda Baatz | Kontaktperson

 Skicka email

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 juli

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Inköpare glas- och metallfasad Inköp - Stockholm