Skanska

Erfaren HR Business Partner till BoKlok i Sverige

På BoKlok välkomnas du till en organisation med goda värderingar, ett inkluderande arbetssätt och en stark vilja att lyckas. Vill du driva HR frågor, ta stort ansvar och lockas av att arbeta i en affärsmässig miljö? Vi söker dig som söker nya utmaningar och vill vara med och utveckla vår moderna, robotiserade och växande modulfabrik.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Det övergripande syftet med rollen är att stödja och vidareutveckla vår långsiktiga strategi för människor och kultur tillsammans med BoKloks chefer. En viktig del av rollen är även att stödja BoKloks chefer att vara modiga och inkluderande ledare.

 

Leda och säkerställa HR-processerna

Du kommer vara en del av BoKlok Sveriges HR-team som nu har fyra medlemmar, två HR-generalister och två HRBP, varav du kommer att vara en av de två HRBP. Du kommer även ingå i BU HR-teamet med medlemmar från Storbritannien och du kommer att rapportera till SVP HR Aija Harju som utgår från Finland.

 

Som HR Business Partner kommer du att arbeta med:

 • Att vara affärspartner till chefer
 • Ingå i ledningsgruppen för Gullringen fabriken
 • Säkra arbetsrätten och kollektivavtalens efterlevnad
 • Utveckla medarbetare och ledare inom relevanta områden
 • Stödja och driva HR-processer inom respektive område
 • Vara utvecklingsansvarig för vissa specifika HR-processer på Sverigenivå eller för samtliga marknader där BoKlok verkar.

 

Du kommer att stödja två centrala funktioner och vår fabrik i Gullringen. Du kommer att ingå i vår fabriks ledningsgrupp i BoKlok Byggsystem AB och fabriken ligger i Gullringen i Småland. Du ansvarar för strategiska HR-frågor, utveckling och implementering av HR-processer, ledarskapsutveckling samt stöd till chefer med dagliga operativa HR-uppgifter. I fabriken kommer du att ha ett nära samarbete med HR-generalisten.

 

Din profil

Vi söker en erfaren HRBP till vårt team som kan driva förändring med förståelse för andras perspektiv. Du gillar att arbeta självständigt men gillar också att dela med dig av dina idéer och du tycker om att vara en del av ett team. Du har starka interpersonella färdigheter med god balans mellan empati, integritet och positiv energi och du är van att arbeta i team med mångfald. Du arbetar självständigt mot uppsatta mål för dig själv, fabriken och BoKlok. Vi vill också att du är bärare av och har kompetens i hållbarhetsområden som mångfald och inkludering, etik, säkerhet, hälsa och välbefinnande.

 

För att lyckas i rollen ser vi att du även har:

 • Relevant akademisk HR-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet av övergripande HR-processer
 • Erfarenhet av att arbeta i ledningsgrupp
 • Erfarenhet av att arbeta med yrkesarbetarfrågor
 • Mycket god erfarenhet och kunskap inom arbetsrätt och kollektivavtal
 • Erfarenhet att arbeta i olika HR-system och verktyg
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig ett intressant och utmanande jobb i en miljö med starka värderingar, laganda och omsorg om varandra. Du kommer att arbeta med både strategiska och operativa uppgifter och vara en del av en internationell organisation där vi arbetar nära varandra. Som en del av Skanska-koncernen kan vi erbjuda konkurrenskraftiga förmåner och möjlighet att vidareutveckla nätverk och kunskap inom ditt HR-område.

 

Vi ser fram emot din ansökan senast den 1 september.

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta rekryterande chef Aija Harju, aija.harju@boklok.fi

 

Välkommen in med din ansökan!

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 september . Arbetsort : Sverige . Publicerat : 13 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning HR & Organisation


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Erfaren HR Business Partner till BoKlok i Sverige