Skanska

Utvecklingsorienterad Kategoriansvarig - Installation med fokus på affären

  • Ansök senast: 15 augusti 2021
  •  Stockholm +3 till

 

Just nu letar vi efter en specialist inom installationer för en helt ny roll med fokus på utveckling av affären.

Om du har bra koll på inköp inom installationsområdet och är sugen på att jobba med utveckling, då kan den här möjligheten vara helt rätt för dig!

Den aktuella rollen är ny inom Skanska Sverige. Vi är ute efter dig som genom ditt starka affärsfokus kan vara med och driva vår utveckling av inköp inom installationsområdet framåt mot våra målsättningar.

 

I rollen kommer du få möjlighet att:

- tillsammans med Verksamhetsgren Hus driva utvecklingen av hur vi gör inköp inom installation

- medverka i standardisering av installationer i våra egenutvecklade projekt

- vara med och påverka Skanskas hållbarhetsresa inom installationsområdet

- jobba med våra leverantörer och utveckla detta samarbete

- teckna och hantera ramavtal inom installation

Du kommer att ha ett nära samarbete med Kategoriinköpare - Installation, Installationsstrateger, Installationsledare, Utvecklingsledare installation, Operativ chef Hus och Inköpschef Hus.

Inköpsverksamheten inom VG Hus består av en Inköpssupport med fyra portföljer bestående av kategoriansvariga och kategoriinköpare, samt ett antal inköpare och kategoriinköpare i respektive region. Vårt inköpsarbete drivs utifrån tre viktiga delar: Rätt kompetens och samverkan, En hållbar och säkrad leverantörsbas och Kategoristyrt inköp med rätt arbetssätt och verktyg.

 

Mats Rönnbo

Affärsutvecklingschef

"För att lyckas krävs först och främst viljan att bygga ett bättre samhälle."

 

Emma Holmgren

Produktionschef

"Vad som är spännande med Skanska är möjligheten att få bygga karriär och testa flera olika roller. "

 

Raghad Jasim

Projektingenjör

"Jag inledde min resa på Skanska genom Skanska ILP, ett perfekt sätt att få utvecklas genom praktik"

 

David Laming

Mätchef

"Kanske klyschigt, men det bästa med Skanska är mina kollegor och att jag är under ständig utveckling."

 

Erfarenhet och kunskap
Din fleråriga erfarenhet av installationsbranschen är viktig att ha i ryggen när du går in i den här rollen. Denna erfarenhet har gett dig kunskaper om såväl affärsmässiga som tekniska delar av branschen. Det är också viktigt att du har kunskap inom samtliga discipliner: VA, Vent, El och Styr. Du har förmodligen fördjupad kunskap inom något av dessa områden. Erfarenhet av leverantörsmarknaden är också en viktig pusselbit i din kunskapsbas. Vi tror att du har erfarenhet av att ha drivit förändringsarbete i en större organisation.

 

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper kommer vara viktiga i denna rekrytering. Din goda förmåga att kommunicera såväl internt som externt med medarbetare, projekt, kunder och leverantörer ger dig bra förutsättningar att lyckas i ditt uppdrag. Vidare tror vi att du har en förmåga att få saker och ting att hända, du gillar att starta upp förändringsinitiativ men är också duktig på att driva dem hela vägen in i mål. Din goda verksamhetsförståelse ger dig bra förutsättningar att lyckas.

Du kommunicerar obehindrat i både tal och skrift på både svenska och engelska.

 

Ansök
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Inköpschef Anna Säfwenberg, tel 010-4484375 eller Operativ chef Verksamhetsgren Hus Fredrik Jansson, tel 070-8774458

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2021-08-15

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget
Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Göteborg, Malmö, Stockholm, Umeå . Publicerat : 1 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Utvecklingsorienterad Kategoriansvarig - Installation med fokus på affären