Skanska

Asfaltsmaskinist Asfalt Tillverkning - Kil

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.                     

 

Vi omorganiserar nu i hur vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och har bildat fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt. 

        

Till vårt asfaltverk i Kil söker vi nu en

 

Engagerad och driven Asfaltsmaskinist 

I vår anläggning Marieberg i Kil bryter och processar vi berg. Delar av det processade berget vidareförädlas till asfaltmassa i vårt asfaltverk och levereras sedan till olika beläggningsentreprenader i geografin.

 

Som asfaltsmaskinist är du en del av asfalttillverkningen och du kommer huvudsakligen arbeta med att:

 • Tillverka asfalt via ett datoriserat styrsystem
 • Förse asfaltverket med material med hjälp av lastmaskin
 • Planera och utföra dagliga leveranser av asfalt
 • Hålla kontinuerlig kontakt med kunder och leverantörer
 • Underhålla och utföra reparationer på verket
 • Upprätthålla Skanskas säkerhetsarbete.

I det dagliga arbetet kommer du arbeta nära andra asfaltsmaskinister som har ungefär samma arbetsuppgifter samt en hjullastarförare som sköter utlastningen. Du har också kontinuerlig kontakt med varuleverantörer och kunder samt med maskinister på andra asfaltverk inom Skanska. Din närmaste chef är produktionschefen som är stationerad på samma anläggning.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Vi har en varierande produktion av asfalttillverkning både per dygn och vecka, så olika arbetstider och övertidsarbete förekommer. 

Du är en lagspelare med framåtanda! 

Du som passar som asfaltmaskinist hos oss är en positiv och självgående person med stor ansvarskänsla. Att samarbeta och tillhöra en arbetsgrupp är lika självklart för dig som det är att arbeta självständigt. 

Du är utåtriktad och social och har lätt för att kommunicera med andra. Engagemang och arbetsvilja har du gott om och du klarar av att hantera jobbmässigt pressade situationer.

 

Vi förväntar oss också att du har:

 • Hjullastarkort
 • Reperationskunskap, t.ex. från svetsning samt erfarenhet av heta arbeten
 • Bra kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Baskunskaper i datoranvändning samt en vilja att lära dig arbeta med aktuellt styrsystem till asfaltverket.

Det är meriterande om du kommer från asfaltbranschen eller närliggande bransch.

 

Vi behöver din ansökan senast 21 juli!

 

Men vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor om tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Stefan Olsson på 010-449 02 68.


Välkommen till Skanska!!

 

Additional Information

 • Location: Karlstad, Värmland, Sweden
 • Schedule: Heltid
 • Employee Status: Tillsvidare

Statements

 • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 6 timmar . Arbetsort : Kil . Publicerat : 1 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Asfaltsmaskinist Asfalt Tillverkning - Kil