Skanska

Reparatör till Reparations- och underhållsgruppen Tillverkning - Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

 

Till Reparations- och underhållsgruppen på våra asfaltverk och bergtäkter i Stockholm söker vi nu en

 

Drivande, initiativtagande och pålitlig reparatör

Som reparatör i Reparations- och underhållsgruppen arbetar du tillsammans med arbetsledaren för gruppen och personalen lokalt på anläggningarna. Du kommer att arbeta med löpande reparations- och underhållsarbete, delta i planering och uppföljning av underentreprenörers arbete samt med kontinuerlig uppföljning av produktionen, bl.a. dagbokshantering. Stort fokus ligger på säkerheten och det, är ditt ansvar att säkerställa att alla arbetsmoment utförs på ett säkert och effektivt sätt.

 

Andra uppgifter i rollen kan vara att:

• Delta i och/eller hålla uppstartsmöten, säkerhets- och etikstop, skyddsronder samt hålla introduktioner för underleverantörer

• Vara delaktig i genomförandet av vårt KMA-arbete

• Löpande underhåll för bergmaterialanläggningarna, tex. översyn av skalskydd som grindar och staket, belysning, fordonsvågar mm.

 

Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande och växlar mellan planerade aktiviteter samt att vara delaktig i mer akuta driftsstörningar.

 

Du är en driftig lagspelare med stort hjärta!

Du som passar som reparatör hos oss är en trygg, positiv och företagsam person. Planering och struktur tillhör dina styrkor samtidigt som du har lätt för att lyfta blicken och se helheten. Du är självgående och kan agera på eget initiativ och ta beslut då det krävs. Flexibilitet och eget driv har du gott om och du är inte rädd för att hugga in och hjälpa till i verksamheten om det kniper.

 

Genom ditt driv och engagemang skapar du säkra och trivsamma arbetsplatser och du agerar alltid med säkerhet och lagets bästa i fokus.

 

Du har:

• Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, helst inom asfalttillverkning, verkstad eller övrig industri

• Datorvana samt erfarenhet av Officepaketet

• Svenska som arbetsspråk

• Körkort.

 

Det är dessutom meriterande om du har:

• Utbildningsintyg för Heta arbeten samt skylift

• Svets- eller elbehörighet.

 

Vi behöver din ansökan senast 12 juni!

Vi arbetar löpande med ansökningarna så vänta inte med att söka då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan bör bestå av CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Christopher Elofsson Hakola på 010-449 25 49.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Reparatör till Reparations- och underhållsgruppen Tillverkning - Stockholm