Jurek Bemanning

Verksamhetsutvecklare inom e-handel - Botkyrka kommun

Om Botkyrka kommun

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Om kommunledningsförvaltningen och upphandlingsenheten

Kommunledningsförvaltningens uppdrag är att hjälpa kommunstyrelsen i sitt arbete. Det kan vara allt från att verka för en hållbar kommun, genomföra exploateringar och demokratiutveckling till näringslivsfrågor eller planera informationsarbete. Det kan också handla om ekonomistyrning och att arbeta för en trygg och säker kommun.

Upphandlingsenhetens uppgift är att utveckla och strategiskt hantera den sammanlagda inköpsvolymen som för kommunen uppgår till cirka 2,3 miljarder. Upphandlingsenheten har idag cirka femton medarbetare, som tillsammans driver och utvecklar upphandlings- och inköpsverksamheten med målet att vara en spjutspets i den offentliga upphandlingen. Vi har infört kategoriansvar som innebär att vi fördjupar oss inom respektive kategori för att jobba mer proaktivt gentemot våra kunder med ett helhetsperspektiv.

Botkyrka kommun har beslutat att kommunen under kommande år ska införa e-handel som ett led att effektivisera inköp i kommunen. För att göra detta möjligt etableras nu en samlad inköpsfunktion som en del av Upphandlingsenheten. Denna nya funktionen kommer att inkludera både befintliga resurser som hanterar leverantörsreskontra, samt ytterligare tre nya befattningar rörande verksamhetsutveckling och systemförvaltning. Sammanlagt kommer gruppen att bestå av sex medledare.

Nu söker vi en verksamhetsutvecklare till vår nya funktion på Upphandlingsenheten.

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetsutvecklare kommer du att arbeta med införande och förvaltning av e-handel i kommunen i denna nya grupp. Du kommer att ha ett särskilt ansvar för leverantörsanslutning och kommer då att arbeta nära upphandlare inom olika kategorier. Arbetet innebär också att agera stödjande för verksamhetens beställare, ge användarstöd och utbildning tillsammans med övriga i gruppen.

Under det första verksamhetsåret kommer arbetet domineras av införandeprojektet för e-handel i kommunen och du kommer att ha en nyckelroll i detta arbete. Därefter får arbetet mer karaktär av löpande arbete kombinerat med fortlöpande förbättringar. Du kommer i denna roll att ha goda möjligheter att vara med och forma kommande arbete kring e-handel i kommunen.

Vem är du?

Vi ser att du har en högskoleutbildning inom ekonomi, it eller motsvarande relevant utbildning på eftergymnasial nivå. Erfarenhet av arbete med e-handel och elektroniska beställningsprocesser, Du har även kunskap om metoder och arbetssätt för verksamhetsutveckling, it-systeminförande och genomförande av förändringar (t ex processutveckling, nyttorealisering eller förändringsledning). Du uttrycker dig väl i såväl tal som i skrift i det svenska språket.

Det är meriterande om du har kunskap om e-handel i offentlig sektor och rekommendationer från Single Face To Industry. Kunskap om offentlig upphandling enligt LOU, samt erfarenhet av projektledning.

Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du trivs med att samarbeta med andra och har förmågan att ta initiativ samt arbetar mål- och resultatinriktat. För att lyckas i rollen krävs det också att du är strukturerad i ditt arbetssätt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar.

De personliga egenskaperna är av stor betydelse för denna befattning.

Välkommen med din ansökan!

Din ansökan

Sista ansökningsdagen är den 2019-02-20. Vi behandlar intresseanmälningar löpande och kommer efter sista anmälningsdag presentera utvalda kandidater till Botkyrka kommun.

Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på tel.nr 073-70 771 70 alternativt via mail: maria.vonsterneck@jurek.se 

Fackliga representanter kontaktas via Medborgarcenter: 08-530 610 00.

Område:
Botkyrka
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Von Sterneck
0737-07 71 70

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 5 timmar . Arbetsort : Botkyrka . Publicerat : 1 februari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Verksamhetsutvecklare inom e-handel - Botkyrka kommun