Jurek Bemanning

HR-/löneassistent på deltid till bolag i Solna

Beskrivs du ofta som strukturerad, ordningsam och ansvarsfull? Söker du en ny utmaning till hösten och vill fortsätta utvecklas inom HR/lön? Då kan detta vara rätt uppdrag för dig!


Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi just nu en HR-/löneassistent för uppdrag med start omgående. I rollen kommer du arbeta tätt tillsammans med bolagets redovisningsansvarige samt HR-chef och bidra med administrativt stöd. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis innebära:

Hantering av löneunderlag från hela organisationen (sjukanmälningar, läkarintyg, ändringar av villkor, förändring i arbetstid etc). Administration i deras förmånssystem. Övrig personaladministration i deras interna HR-systemKontakt med extern lönebyrå och säkerställa att de har de underlag de behöver


Vem är du?

För att bli framgångsrik i denna roll är du en van administratör med en förståelse för löneområdet och med erfarenhet av HR-administration. Vi ser att du är strukturerad i ditt arbetssätt, vilket gör att du på ett effektivt sätt driver ditt arbete framåt. Vidare har du enkelt för att samarbeta med andra och trivs i en administrativ roll.


Du erbjuds

En plats på ett bolag med öppet och trevligt klimat, placerat i Solna. Du kommer få ta ett stort ansvar och spela en nyckelfunktion i att säkerställa kvalitén i deras administration. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med start omgående och löpande fram till mitten på december. Vid frågor rörande rollen är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Välkommen med din ansökan!


Sökord: HR-assistent, HR-administratör, löneassistent, lön, payroll, HR administrator, Human resources.


Område:

Solna
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Deltid

Kontakt:

My Andersson


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 29 augusti

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-/löneassistent på deltid till bolag i Solna