Jurek Bemanning

Lönekoordinator till myndighet i Stockholm

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.


Arbetsbeskrivning
Till en myndighet i Stockholm söker vi en lönekoordinator! Konsultuppdraget omfattar heltid med start 6 mars och förväntas pågå till 30 juni, med möjlighet till ytterligare förlängning. I rollen som lönekoordinator är du ansvarig för lönetjänsten på myndigheten. Du arbetar på HR-avdelningen, och arbetsuppgifter som förekommer är:


• Förse medarbetarna med nödvändig information inom området lön och förmåner
• Administrativt arbete med lönerelaterade frågor
• Kontakt med leverantören av lönetjänsten
• Agera kravställare gentemot leverantören av lönetjänsten
• Följa upp att leverantören av lönetjänsten arbetar i enlighet mot överenskomna servicenivåer, samt hantera och utreda eventuella brister i leveransen


Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och som har minst ett års arbetslivserfarenhet som löneadministratör med tidigare erfarenhet av att ha arbetat i något lönesystem. Du har goda kunskaper i MS Office och kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska, tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med statliga tjänstemannalöner, samt om du tidigare har arbetat i Primula HR-system.


För uppdraget är det viktigt att du är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Du samarbetar väl med andra, och kan även arbeta självständigt mot uppsatta mål.


Du erbjuds
Ett konsultuppdrag på en myndighet i Stockholm med start i mars som förväntas pågå fram till juni, med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl via mail: 
my.bergdahl@jurek.se


Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Lönekoordinator till myndighet i Stockholm