Jurek Bemanning

Uthyrare på konsultuppdrag till Svenska Bostadsfonden

Om företaget:

Svenska Bostadsfonden är den snabbast växande publika fastighetsfonden i Sverige med fokus på enbart bostäder. Företaget grundades 2003 och förvaltar i dagsläget drygt 3700 lägenheter och 200 lokaler fördelade på 22 orter i Sverige.

 

Uppdraget beräknas att pågå i minst 4 månader med eventuell möjlighet till förlängning för att avlasta ordinarie personal i samband med ett större systembyte.

 

 

Hur ser rollen ut?

Du kommer att arbeta tillsammans med ett engagerat team i Malmö som uthyrare där du kommer att ha ansvar för hela uthyrningsprocessen. 

 

Exempel på arbetsuppgifter är att ta emot uppsägningar, sköta visningar, göra urval enligt Svenska Bostadsfondens kredit och uthyrningspolicy samt att handha frågor som rör uthyrningen. Du kommer att ha ansvar för uthyrningen i ett par mindre orter utanför Malmö och krav på körkort och tillgång till egen bil är viktig.

 

 

Vem är du?

Du har ett par års erfarenhet ifrån fastighetsbranschen och har arbetat som uthyrare eller innehar kompetens som motsvarar detta. Krav på utbildning ligger på gymnasienivå. Här läggs mycket mer vikt vid personlig lämplighet. Som person ska du vara prestigelös, enkel, ha fötterna på jorden och trivas i mötet med människor. Du ska ha viljan att hugga i där det behövs. På den här arbetsplatsen bryr man sig om varandra och vill ha högt i tak så det är viktigt att du som söker lockas av den beskrivningen.

 

Vi kallar löpande till intervjuer då detta är ett konsultuppdrag som ska tillsättas snarast möjligt så skicka gärna din ansökan redan idag!

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

 

 

Om företaget Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område:
Malmö
Skåne län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Karin Thorstensson
karin.Thorstensson@jurek.se

 

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 28 september . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Kontor & Administration Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Uthyrare på konsultuppdrag till Svenska Bostadsfonden