Jurek

Redovisningsekonom till Stiftelsen Natur & Kultur

Är du en driven och prestigelös ekonom som vill jobba i en bred roll med stora utvecklingsmöjligheter? Vill du jobba i ett bolag som främjar kultur, bildning och humanistiska värden? Då finns här en spännande tjänst som redovisningsekonom hos Stiftelsen Natur & Kultur.

 

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom på Natur & Kultur kommer du att få driva, utveckla och samordna det löpande arbetet med förlagets redovisning och ansvara för att underlag inför månads-, kvartals- och årsbokslut blir korrekta.

 

Till de huvudsakliga arbetsuppgifterna hör:

• Hantera löpande redovisning samt månadsbokslut

• Hantera lagerredovisning och produkter i arbete

• Ansvara för bankavstämningar

• Självständigt driva tilldelade ansvarsområden vid årsbokslut

• Superanvändare i affärssystemets finansmodul

• Ta fram underlag till revisorer vid årlig granskning

• Bidra till ständiga förbättringar och smidiga flöden inom ekonomiavdelningen

• Bidra till utveckling och gott samarbete inom hela förlaget

 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har mer än 4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som känner dig trygg i att sköta den löpande redovisningen i ett bolag. Du har en relevant utbildningsbakgrund som ekonom och vi ser gärna att du har erfarenhet av K3-regelverket.

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och vi söker dig som är driven, prestigelös och som gillar utveckling och digitalisering.

 

Då rollen innebär en hel del kontaktytor så ser vi gärna att du är en social och kommunikativ person som gärna tar kontakt ut i övriga delar av verksamheten.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en bred och omväxlande roll i ett spännande bolag. I rollen finns fina utvecklingsmöjligheter och du erbjuds dessutom en familjär och välkomnande arbetsplats med ett gäng trevliga kollegor.

 

I den här rekryteringen samarbetar Natur & Kultur med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cathrine Andersson på cathrine.andersson@jurek.se

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Vid frågor som rör förlaget är du välkommen att kontakta fackombud Karin Sterner på karin.sterner@nok.se.

 

Om Stiftelsen Natur & Kultur

Natur & Kultur är en oberoende stiftelse med uppdrag att främja kultur, bildning och humanistiska värden. Stiftelsens kärnverksamhet är förlaget, som ger ut böcker, läromedel och akademisk litteratur. Dessutom delar vi varje år ut priser, stipendier och stöd för att stärka röster i det demokratiska samtalet. Det arbetet sker inom vår ideella verksamhet.

 

Vi vägleds av en stiftelseurkund med starka humanistiska värderingar. Vårt uppdrag är inte bara att driva en affärsmässig förlagsverksamhet, utan också att fördela en del av vårt ekonomiska överskott till ideella ändamål. Det gör vi genom att dela ut priser, stipendier och ekonomiskt stöd till organisationer som delar vår värdegrund.

 

Vår vision är att få människor att reflektera och engagera sig i sin omvärld. Utbildning och bildning är nycklar till att kunna tänka självständigt, reflektera över sin omvärld och göra sin röst hörd. När fler får ordet får vi fler perspektiv. Och när fler kan delta i samtalet bidrar vi tillsammans till ett bättre samhälle och en bättre framtid. Tillsammans ger vi ordet till fler.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till Stiftelsen Natur & Kultur