Jurek

Talent Manager till Jurek Life Science i Uppsala

Vill du ha riktigt roligt på jobbet och vara en del av ett högpresterande team på ett företag som genomsyras av entreprenörskap, engagemang och kompetens?

Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vi söker en Talent Manager som vill vara med på vår tillväxtresa!

 

 

Det du gör som Talent Manager

I rollen som Talent Manager på Jurek ansvarar du för att tillsammans med dina kollegor i teamet hitta de bästa kandidaterna till våra uppdrag, främst inom Life Science.

 

Du kommer bland annat:

• Bygga och bibehålla vårt nätverk av kandidater i Uppsala.

• Tillsammans med dina kollegor träffa våra kunder för kravprofilsmöten.

• Genomföra rekryteringsprocesser genom search, urval, intervjuer och referenstagningar.

• Rekryteringsadministration och löpande dialog med kunder och kandidater.

 

 

Den du är

Vi söker dig som har naturvetenskaplig bakgrund och som vill jobba med rekrytering och sourcing. Kanske har du en universitetsexamen inom ett naturvetenskapligt område och arbetslivserfarenhet inom bioteknik, medicinteknik eller läkemedelsbranschen, alternativt erfarenhet av forskning. Vi tror att du, precis som vi, har ett starkt driv och engagemang och vill vara en del av ett högpresterande team som har riktigt roligt tillsammans.

 

 

Att jobba på Jurek

Hos oss får du utvecklas i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Du kanske redan har sett vår VD och grundare Shervin Razani i Draknästet?

 

Vi arbetar branschoberoende med konsult- och rekryteringstjänster, främst inom våra specialistområden Life Science, Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Jurek präglas av en företagskultur med hög ambitionsnivå, stort kundfokus och hög kvalité. Vi sitter i fantastiskt fina lokaler vid Stora Torget i Uppsala.

 

 

Hoppas vi hörs!

Vill du veta mer är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Maria Källås på maria.kallas@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område: Uppsala

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 7 januari

Kategorier : HR & Organisation Naturvetenskap & Forskning


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Talent Manager till Jurek Life Science i Uppsala