Jurek

VICI söker jurist med erfarenhet inom kommersiella avtal och M&A

På Advokatfirman VICI har vi som mål att hjälpa våra klienter att fatta det bästa affärsmässiga beslutet. För att nå dit krävs både personligt engagemang och lagarbete. Hos oss präglas arbetet av goda relationer som bygger på uppmärksamhet, närvaro och förståelse. Till vårt team i Lund söker vi nu en lagspelare med erfarenhet inom kommersiella avtal och M&A.

 

 

Arbetsbeskrivning

Hos oss kommer du att bli en viktig pusselbit i byråns rådgivning och verksamhet. Rollen omfattar rådgivning vid transaktioner, emissioner, fusioner och även allmän bolagsrättslig rådgivning. Du kommer även att assistera klienter i arbetet med att upprätta, granska och förhandla olika verksamhetsrelaterade avtal. VICI:s arbetsmodell bygger på framgångsrikt lagarbete vilket innebär att vi i större ärenden arbetar i team.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen samt med minst två års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete inom kommersiella avtal och M&A från advokatbyrå. För att trivas i rollen tror vi att du är en bra lagspelare som har lätt för att skapa goda relationer såväl externt som internt. Du är positiv, engagerad, självgående och har en god kommunikationsförmåga. Vi ser gärna att ditt arbetssätt präglas av affärsmässighet och att du på sikt är intresserad av att utveckla byråns affärer. Vidare är du resultatorienterad, förtroendeingivande och noggrann.

 

 

Du erbjuds

I denna roll erbjuds du en spännande möjlighet att bidra till utvecklingen av affärsområdet kommersiella avtal och M&A på en av Skånes mest trivsamma och familjära affärsjuridiska byråer. Vi vill att du utvecklas mot nya höjder tillsammans med oss.

 

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar VICI med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så välkommen att inkomma med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefonnummer 076-002 69 19 alternativt ida.odelius@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område: Lund

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Lund . Publicerat : För 20 timmar sedan

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb VICI söker jurist med erfarenhet inom kommersiella avtal och M&A