Jurek

Risk Officer till finansbolag i Solna

Arbetsbeskrivning:

Till ett svenskt börsbolag söker vi en erfaren risk officer med fokus på finansiella och operativa risker. Tillsammans med Head of risk kommer du ansvar för den dagliga uppföljning kring verksamhetens olika risker. Du kommer jobba nära businessen och följa upp olika incidenter samt implementera och underhålla olika processer. 

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Incidentrapportering
  • Förbättra och utveckla riskprocesser
  • Uppföljning kring operativa och finansiella risker
  • Ad hoc uppgifter

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har jobbat med riskhantering och fördelaktige på ett börsnoterat bolag. I din roll som Risk Officer kommer du vara en viktig pjäs i det dagliga arbetet och du kommer ha löpande kontakt med verksamheten och utvärdera processer och rutiner. Som person är du affärsorienterad, strukturerad och har hög integritet. Vidare är du van vid en föränderlig miljö och trivs i organisationer där du ges möjlighet att vara involverad i diverse olika projekt. Vi kommer se det som meriterande om du tidigare har erfarenhet av Solvens II eller Basel II. Du har god systemvana och är van användare av Excel. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start i augusti och som förväntas fortlöpa fram till slutet på januari 2023. Kunden har sitt kontor i Solna och under rådande omständigheter sker delar av arbetet på distans. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Solna

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Solna . Publicerat : 19 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Risk Officer till finansbolag i Solna