Jurek Bemanning

Student inom kundsupport till BMW Financial Services

BMW Financial Services är BMW Groups egna finansbolag som erbjuder återförsäljare och slutkunder runt om i världen skräddarsydda finansiella lösningar vid köpet av en BMW eller MINI.

Finansbolaget består av 150 personer placerade på kontor i Sverige, Norge och Danmark. Totalt finansieras cirka 3,1 miljoner bilar via BMW Financial Services i hela världen.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en student som kommer att tillhöra avdelningen new business och arbeta tillsammans med teamet på fem personer. Tillsammans med kredithandläggare bidrar du till att utifrån BMWs riktlinjer värdera inkommande kunders möjlighet till finansieringslösningar. Teamet jobbar effektivt och utför bedömningarna med kundens bästa i fokus. Arbetsuppgifterna överlappar varandra och erbjuder en rolig och omväxlande miljö.

Du kommer att stötta avdelningen i följande uppgifter:

- Bearbeta affärsförfrågningar som flaggas upp i systemet och kräver manuell bedömning

- Identifiera vilka möjligheter som finns för att se till att finansieringskalkylen blir fördelaktig för kund

- Supportera säljare hos BMWs återförsäljare via telefon och mail

- Diverse administrativa arbetsuppgifter

Vem är du?
Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet/högskola. För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du har minst 1,5 år kvar av dina studier. Som person är du driven, nyfiken och inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs. Vi ser även att du är lösningsorienterad, strukturerad och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat och är en van användare av MSOffice.

Då rollen innebär ett flertal ärenden per dag är du flexibel och anpassar dig efter växlande tempo, du gillar att det kommer in oväntade arbetsuppgifter samt kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt.

Du erbjuds
Vill du jobba i ett härligt team med ett starkt varumärke och har ett bilintresse är detta något för dig. Du får jobba med kända produkter i en roll som innefattar problemlösning, ekonomi, kundservice samt säljstöd! Du kommer till ett starkt team som är ambitiöst, stolt och prestigelöst. Behovet varierar från 1–2 dagar i veckan till heltid under sommarperioder eller annan ledighet.

Du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos Financial Services, en del av BMW Group. Uppdraget löper tillsvidare och är en timanställning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Petronella Wilse på 0707-757669 mail: petronella.wilse@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område:
Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 6 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Student inom kundsupport till BMW Financial Services