Jurek Bemanning

Arkivarie sökes till ett spännande gallringsprojekt

Arbetsbeskrivning
Till en förvaltningsmyndighet i Solna söker vi nu en arkivarie för ett konsultuppdrag med start omgående och som i första hand löper i två månader med chans till förlängning i upp till åtta månader. I detta uppdrag kommer du ingå i ett arkivprojekt tillsammans med ytterligare en arkivarie samt en bibliotekarie. Projektet är ett gallringsprojekt där arbetet innefattar att lokalisera publikationer, göra bedömningar utifrån olika kriterier samt packa alternativt skicka vidare publikationerna, och arbete dokumenteras löpande.


Vem är du?

Vi söker dig med minst tre års erfarenhet som arkivarie, alternativt dig med en relevant högskoleutbildning och minst ett års erfarenhet som arkivarie. Du ska även ha tidigare erfarenhet av att arbeta inom offentlig sektor samt kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem. Vidare ska du ha kännedom om de lagar och förordningar som styr arbetet. Det är mycket meriterande om du har grundläggande förståelse för arkivarbete inom bibliotekssammanhang.


Du erbjuds

Ett uppdrag som arkivarie hos en av våra kunder inom offentlig sektor som sitter centralt i Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och löper i två månader med chans till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan med CV så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via email.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Caroline Widgren


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 november

Kategorier : Kontor & Administration Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Arkivarie sökes till ett spännande gallringsprojekt