Jurek Bemanning

Driven säljansvarig sökes till Atradius

Är du förtroendeingivande till naturen, drivs av att skapa långsiktiga affärsrelationer samt vill bidra till en fortsatt framgångsrik tillväxt? Läs då gärna vidare om tjänsten som säljansvarig på Atradius i Stockholm!


Arbetsbeskrivning

På uppdrag av Atradius söker nu en ansvarig säljare till deras Garantiavdelning. Din viktigaste uppgift blir att ta ett stort ansvar för den fortsatta tillväxten. Tillsammans med chefen för verksamheten kommer du att ansvara för sälj-& marknadsplaneringen, som du sedan framgångsrikt sätter till verket.

Ditt huvudsakliga fokus blir att utveckla nya affärsmöjligheter. Detta gör du genom att hitta nya affärsområden och prospekts, samt bearbeta redan etablerade marknader och kontakter. Du kommer främst att arbeta mot medelstora och större företag, där personer på ledande nivåer i dessa företag blir dina främsta kontakter. Du kommer också att ha kontakter med kollegor i andra länder, bl.a. i samband med att du diskuterar internationella lösningar med dina affärskontakter. Du kommer till en ny roll i teamet som är en renodlad säljfunktion, där du arbetar nära samt rapporterar direkt till Avdelningschefen. Resor inom Sverige förekommer i tjänsten.


Vem är du?

För att lyckas i rollen som säljaransvarige ser vi gärna att du har en ekonomiutbildning och/eller erfarenhet från bank/finansverksamhet. Har du tidigare erfarenhet från liknande roll inom finansiell verksamhet är detta meriterande. Du motiveras av och har ett stort intresse för B2B-försäljning inom finansiella tjänster, där du har en tydlig bild av vad som krävs för att bli framgångsrik. Teamet kommer ge dig det stöd som behövs för att du ska ha de bästa möjligheterna att lyckas i din roll, vilket förutsätter ett stort engagemang och driv från din sida. Våra framgångar firar vi tillsammans. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, samt Officepaketet.

Som person motiveras du av att saker blir gjorda och är därför väldigt driven, proaktiv, nyfiken och orädd. Du är sevice-minded, förtroendeingivande, prestigelös och arbetar bra självständigt. Du är van vid långa säljcykler, har en känsla för hur företag fungerar finansiellt och har därför både tålamod och är flexibel. Vidare är du lösningsorienterad och har ett professionellt tillvägagångsätt. Slutligen är du en teamplayer med energi och glädje!


Du erbjuds

En kul, varierande och spännande tjänst på ett internationellt bolag. Du kommer få vara med och bidra till bolagets fortsatta tillväxt tillsammans med ett härligt gäng kollegor. Du kommer till fina och luftiga lokaler i Stockholms city. I denna rekrytering samarbetar Atradius med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan.


Om verksamheten

Atradius är ett av världens ledande kreditförsäkringsbolag. Vi erbjuder tjänster och produkter inom bland annat kundkreditförsäkring, garantier och inkasso. Garantiavdelningen erbjuder garantier till företag inom branscher som bygg, verkstad, industri, resor etc. Atradius strävan nu och i framtiden är att säkra våra kunders affärer, innanför och utanför landets gränser. Vi är Sveriges ledande kreditförsäkringsbolag och ett världsomspännande varumärke som ger styrka i våra kunders nationella och internationella affärer. Koncernen har 3 300 anställda och finns representerade med 160 kontor i ca 50 länder. I Sverige är vi ca 40 anställda och sitter i ljusa trevliga lokaler på Rådmansgatan nära Tegnérlunden. Mer information finns att ta del av på våra hemsidor www.atradius.se och www.atradius.com.

Sökord; säljare, innesäljare, account manager, business manager, sälj
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Monia Letmark


 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven säljansvarig sökes till Atradius